Film og TV er i vårt DNA. Målt per ansatt har vi antakelig høyest antall nerder på dette området i hele verden. I disse tider holder vi oss mye innendørs og foran skjermen. Derfor har Filter og Natt&Dag gått sammen for å fornye Filter Film og TV. Alle våre dyktige kolleger har fått fritt spillerom til gi leserne sine beste strømmetips.

 

Filter Film og TV har derfor siden 01.04.2020 vært en tjeneste fra Filter Media Norge AS som lages utenfor redaksjonene, men innholdet er ikke styrt av avtaler med enkeltaktører.

 

Det er absurde mengder strømmeinnhold tilgjengelig på internett. Det er her vi er løsningen på de utallige kranglene med deg selv, med samboeren eller med venner. Du skal slippe å kaste bort tid på å lete etter godbitene fra de ulike strømmetjenestene (Netflix, HBO Nordic, TV 2 Sumo, Viaplay, Youtube, Dplay, NRK TV og mer). Vi gjør det for deg, sju dager i uka!

 

I tillegg vil Filter Film og TV sende nyhetsbrev og oppdatere vår chatbot hver fredag. Her får du ukentlige anbefalinger fra ferskvaren som nå er tilgjengelig. For å melde deg på chatbotten trykker du her, mens nyhetsbrevet vårt finner du her.

 

Å lage godt innhold er ikke gratis, men vi vil at innholdet skal ligge åpent og tilgjengelig for alle. Vi håper derfor – med største ydmykhet – at hvis du liker det du får, vurderer å donere en slant.

 

Du kan bidra med en 15 kroners ukentlig donasjon, en uforpliktende valgfri donasjon eller få en rålekker Filter t-skjorte når du donerer 498 kroner. Din donasjon støtter også den viktige journalistikken som vår søsterpublikasjon Filter Nyheter står for. Donasjonen foregår i Vipps, krever ingen annen innlogging eller bruker, og er like enkel å sette opp som å kansellere.

 

Bare klikk på knappen under så blir det hele gjennomført. Samtidig godtar du våre vilkår.

Vil du heller støtte oss med 498,- slik at du får en t-skjorte, velger du din størrelse her:

Ønsker du å donere et større (eller mindre) beløp uten t-skjorte, kan du gjøre dette direkte i Vipps-appen. Velg «Send» og tast inn nummeret 514053 (eller søk opp Filter Media).

Tusen takk til alle som ønsker å støtte vår journalistikk og film- og tv-nerding.