Etter at Marta Kauffman skapte tv-suksessen «Friends» sammen med David Crane har hun formodentlig nok penger i banken til å pensjonere seg hundre ganger, minst.

En kan spørre seg om hvorvidt antall ganger en person kan pensjonere seg gir noen som helst mening når man skal beskrive formue, men det vi heller bør tenke på er følgende:

Hva gjør hun nå?

Svaret er at Kauffman og medskaper Howard J. Morris er i full sving med å lage en ny 13-episoders komiserie for Netflix, døpt «Grace and Frankie», hvor Jane Fonda og Lily Tomlin spiller to damer som ikke er tidenes beste venner.

Det skal imidlertid endre seg når ektemennene deres annonserer at de er forelska og skal gifte seg med hverandre.

Ikke helt ulikt situasjonen til «Friends»-Ross, hvis kone viste seg å være lesbisk. Vel, det har funka for Kauffman før.

Dette er forøvrig ikke den første gangen Tomlin og Fonda spiller mot hverandre – sammen med Dolly Parton hadde de også hovedrollene i komedien «Nine to Five» fra 1980.

I det siste har Fonda blant annet vært å se i rollen som tv-sjef Leona Lansing i serien «The Newsroom» og som Nancy Reagan i filmen «The Butler» (og nylig ble en kvinne fengslet for å ikke ha levert tilbake «Svigermonster», filmcomebacket hennes fra 2005), mens Tomlin har hatt roller i serier som «Desperate Housewives», «Damages», «Eastbound & Down» og «Web Therapy», sistnevnte med tidligere «Friends»-stjerne Lisa Kudrow.

Ifølge Netflix vil tv-serien dukke opp i 2015. Den produseres av Skydance, som også står bak den kommende «Terminator»-trilogien, antagelig uten at man trenger å forvente noen overlapping i fortellingene (selv om det hadde vært interessant).