På søndag hadde den etterlengtede «Walking Dead» spin-offen «Fear the Walking Dead» premiere i USA. Det var det mange som gleda seg til, faktisk så mange at det serien satte en seer-rekord.

Ifølge Variety så hele 10.1 millioner ikke-døde mennesker premieren på kanalen AMC, noe som er rekord for en premiere på amerikansk kabel-tv. Rekorden er 2.4 millioner seere mer enn andreplass på listen, advokatdramaet «Raising the Bar» på TNT. En serie som, etter hva jeg kunne se på youtube, ikke så like gøy ut. Tenk så mange seere et zombie-advokat-drama hadde fått! Sexy og geniale zombie-advokater jobber hardt for å frikjenne andre zombier og øøøh, spiser folk?

Finn på noe bedre sjæl da.

Premieren av «Fear the Walking Dead» var til og med mer sett enn alle «Walking Dead»-episodene fra sesong en og to, noe AMC antageligvis er svært fornøyd med.

I «Fear the Walking Dead» opplever vi de første, forvirrende dagene der et, ikke overraskende, zombievirus begynner å spre seg. Historien følger først og fremst en Los Angeles-familie – ledet av henholdsvis Kim Dickens (sist sett som journalist i «House of Cards» og politikvinne i «Gone Girl») og Cliff Curtis («Once Were Warriors», «Die Hard 4.0»).

I Norge kunne vi se premieren på HBO Nordic i går, neste episode kommer neste uke.

 Så du premieren? Hva synes du? Ikke sett den? Vet du hvordan man kan gå ned ca ti kg på åtte uker? Skriv i kommentarfeltet under!