En egen komiserie med Zach Galifianakis, skrevet i samarbeid med og produsert av Louis CK?

Oooo, ja takk.

Serien kan bli en realitet når FX ifølge The Hollywood Reporter nå har bestilt en pilot fra duoen. Dealen har kommet på plass som en større avtale FX har med  Louis CKs produksjonsselskap Pig Newton, som gir dem opsjon på flere serier fra mannens hånd.

Det er ikke kjent hva piloten skal handle om, men vi tror vel det skal mye til for at de ikke kommer opp med noe interessant.

Men konkurransen om å komme gjennom nåløyet er knallhard, da FX satser tungt på komedier framover.

Blant annet har de også en potensiell serie fra Charlie Kaufman («Adaptation», Evig solskinn i et plettfritt sinn») på trappene, og i går ble det klart at Filter-favorittene Michael Cera og John Hawkes skal spille hovedrollene i pilotepisoden.

cera2
Michael Cera og John Hawkes.

Serien skal ifølge Deadline hete «How and Why», og handler om en briljant atomfysiker (Hawkes) som sliter med å finne takle hverdagen.

Han er vert for et tv-program om vitenskap myntet på barn, men mister jobben. Da flytter han langt pokker i vold (til North Carolina), for å starte på nytt. Michael Cera vil spille sjefen for en lokal-tv-stasjon som ansetter fysikeren og vil at han skal lage en ny versjon av tv-programmet der.

Ja takk, igjen.

Men det stopper ikke der. FX utvikler også en serie med Billy Crystal kalt «The Comedian», Tracy Morgan («30 Rock») prøver å få en serie kalt «Death Pact» på lufta, mens Denis Leary har en serie kalt «Sex & Drugs & Rock & Roll» på trappene.