Ok, så er overskriften litt misvisende.

Kanskje er det riktigere å si at Zach Braff brukte Kickstarter-pengene fansen ga ham for å lage filmen «Wish I Was Here» på parykker OG visuelle effekter, samt skuespillertalentene til Filter-favoritter som Mandy Patinkin fra «Homeland» og Jim Parsons fra «Big Bang Theory».

Å, og på The Shins, som er bandet Braff også brukte på soundtracket til regidebuten «Garden State».

«Wish I Was Here» dro inn 17.8 millioner kroner på Kickstarter i fjor, men den tidligere «Scrubs»-skuespilleren fikk samtidig en del kritikk fra folk som mente han benyttet kjendisstatusen sin til å trekke oppmerksomhet bort fra mer ukjente og trengende prosjekter.

Filmen handler om Aidan Bloom, en 35 år gammel skuespiller og far som sliter økonomisk og aldri har sluttet å fantasere om om å bli en romhelt ala Spiff fra «Tommy & Tigern».

Faren hans betaler privatskole for barnebarna, men en dag blir han syk og kan ikke lenger finansiere skolegangen deres. Da tar Aidan sønnen og dattera ut av skolen for å selv lære dem om livet.

Den typen livsbejaende fortelling kan virke grusom på papiret, men traileren som ble sluppet i går inspirerer faktisk til en forsiktig porsjon optimisme.

Riktignok lyder oppfordringen om å plukke en parykk som er «unique and amazing… like you» litt vel søtladen, men stemninga i de kjappe klippene som flimrer forbi ellers får det i hvert fall til å se ut som om alle involverte har hatt det gøy på jobb.

Og så er som sagt Mandy Patinkin med, og nok en gang heter rollefiguren hans Saul. Det burde jo egentlig være nok i seg selv.