Woody Allen-filmen «Blue Jasmine» med Cate Blanchett og Sally Hawkins i hovedrollene som to søstre er en film vi har nevnt før her på Comoyo Filter. Hei, vi gleder oss, til og med!

Dette skyldes ikke minst at godtfolk som Bobby Cannavale, Andrew Dice Clay og Louis C.K. bekler noen av de viktigste birollene.

Nå viser det seg at Allens samarbeid med sistnevnte har gitt mersmak. Til The New York Times uttaler regissøren:

– Jeg håper folk ikke er skuffa over at jeg ikke spiller mot ham i «Blue Jasmine» og at han ikke har fått en passelig komisk rolle, med tanke på talentet hans. Jeg ville elska å gjøre en film med meg og ham, en komedie. Jeg er på utkikk etter en idé som fungerer, som vi to kan gjøre. Jeg er virkelig en stor fan av ham.

Hvordan vil det se ut når de to kjempene møtes? Muligens slik:

Mens vi venter på at Allen skal finne den rette ideen, har «Blue Jasmine» norsk kinopremiere 9. august.