Har du sett «The Other Guys», den Adam McKay-regisserte purkekomedien med Will Ferrell og Mark Wahlberg, la du kanskje merke til rulleteksten, der McKay & co. viste at de var mer enn gjennomsnittlig opptatt av finanssystemet og dets tidvis blodige urettferdighet:

Kanskje var dette et frampek om at gjengen også ønsket å lage komikk av denne tematikken? Nå rapporterer i hvert fall Collider at McKay, Ferrell og Wahlberg utvikler en komiserie for HBO fra 1980-tallets Wall Street.

Rob Riggle, kjent blant annet fra «The Daily Show» og mindre roller i blant annet «The Hangover» og «21 Jump Street» skal spille hovedrollen. Riggle er en komikernes komiker, som mange mener nå er klar for å bære sin egen serie.

Det er ikke kjent om Ferrell, McKay og Wahlberg skal ha noe med den daglige driften av serien å gjøre, eller om de nøyer seg med å være med i utviklingsfasen (Ferrell og McKay har for eksempel produsert «Eastbound and Down» for HBO tidligere, mens Wahlberg har vært med på produsentsiden for «Entourage» og «How To Make it In America»).

At en serie blir utviklet for HBO er imidlertid ingen garanti for at den blir noe av, noe vi så da kabelkanalen nylig takket nei til serieversjonen av Jonathan Franzens «Korreksjoner».

Will Ferrell har uansett nok å gjøre, blant annet med å promotere den kommende «The Campaign» og den forestående innspillingen av «Anchorman 2».

En teasertrailer fra sistnevnte er nært forestående, skal vi tro en whiskeyfull Ron Burgundy på Twitter: