Det har gått en del år siden Wes Anderson sjarmerte redaksjonen vår med det fortreffelige animerte eventyret «Fantastic Mr. Fox». Filmen var basert på Roald Dahls klassiske barnefortelling med samme navn – også den første boken Wes Anderson fikk av foreldrene sine – og ble skapt med god gammaldags stop-motion teknologi.

Sluttproduktet var det absolutt ingenting å si på, men det var allikevel en dyr og tidkrevende prosess som ikke var i nærheten av hans største kassasuksesser – som fjorårets vidunderlige «Grand Budapest Hotel».

Det stopper allikevel ikke geniet fra å nå, nok en gang, vende tilbake til de krevende dukkene. The Playlist avslørte nylig at han allerede er godt i gang med preproduksjonen av hans neste filmprosjekt. Og hva blir det? Jo, en stop-motion film om hunder selvfølgelig!

Dette er faktisk alt vi vet om prosjektet så langt, men den mest hengivne fansen vil ikke akkurat la seg overraske over at hunder skal fungere som ledemotiv denne gangen. Wes Anderson har nemlig for vane å benytte seg av dem i de fleste av filmene sine, ofte med døden til følge.

For et dypere dykk i Wes Andersons forhold til hunder, anbefaler vi dere å lese The New Yorkers dyptpløyende analyse av regissørens kompliserte forhold til de bjeffende pattedyrene.

buckley
VOFF VOFF!