• Her kan du leie «Real Steel»

«Real Steel» er svær, fettrennende hamburger av en film – en god dose familiedrama, en liten dæsj boksefilm, masse avansert dataanimasjon, relativt safig vold og en hel masse penger i kassa for Disney (snaue 300 millioner kroner spilt inn på verdensbasis, ifølge Box Office Mojo). Men først og fremst er den, som Roger Ebert skriver i sin anmeldelse, en ordentlig film – med karakterer som betyr noe og med et engasjerende plott.

Handlingen er lagt til ikke så altfor fjern framtid, der boksesporten er overtatt av fjernstyrte roboter. Charlie Kenton (Hugh Jackman) har tidligere vært proffbokser, men jobber nå med robotboksing. Han er imidlertid i ferd med å gi opp, gjeldstynget og desillusjonert, når sønnen Max plutselig dukker opp.

Sammen kommer de en dag over den skranglete sparreroboten Atom, som de bestemmer seg for å trene opp – og som etter hvert skal utfordre den aller fremste av kjipe robotbokserskurker, den velsmurte slåssmaskinen Zeus.

Ålreit, Disney har fikset oss en poster signert av Hugh Jackman og regissør Shawn Levy, som vi vil gi sammen med en Bluray til én vinner. To andre får også filmen på Bluray, og i tillegg vil vi gi bort verdikoder som 10 vinnere kan bruke til å leie «Real Steel» (eller andre filmer) på Comoyo.no.

Send svar på følgende spørsmål til joakim@comoyo.com:

En av Hugh Jackmans beste filmer kom i 2006 og var regissert av Christopher Nolan. Her spilte han mot Christian Bale, Michael Caine og  Scarlett Johansson, og handlingen var lagt til tryllerkunstnermiljøet i London på slutten av 1800-tallet. Hva het den?

Måtte den beste mest googlekyndige vinne!

Vinnerne trekkes ut mandag 26. mars.

 

  • Her kan du leie «Real Steel»