Vi har brukt den siste uka på å spille PlayStation 3-spillet «Beyond: Two Souls», noe vi kan forsvare sett fra et film- og tv-faglig standpunkt ettersom spillet selges inn som en særs filmatisk opplevelse.

At det til tider går på bekostning av interaktiviteten, er jo noe flere kritikere har påpekt. Men interessant er det uansett å se skuespillere som Ellen Page og Willem Dafoe utfolde seg i animert form på skjermen.

De ligner ganske godt på seg selv i spillform, skal du se:

Om du selv har lyst til å prøve, har vi fått to PlayStation 3-maskiner, samt to eks. av «Beyond: Two Souls», som to heldige vinnere kan få.

Det eneste du må gjøre er å svare på følgende spørsmål:

Hvilket annet PlayStation 3-spill som kom tidligere i år hadde en hovedperson som var mistenkelig lik Ellen Page – såpass lik at hun gikk ut og sa følgende?

I guess I should be flattered that they ripped off my likeness. But I am actually acting in a video game called «Beyond: Two Souls», so it was not appreciated.

Svaret sender du til oss i en melding (ikke på veggen!) på Facebook-siden vår. Vi trekker to heldige vinnere blant dem som sender inn rett svar innen 1. november.

Hva? Liker du oss ikke ennå? Da må du gjøre det sporenstreks: