Savner du «Breaking Bad»? Vi også!

Da er det i hvert fall en liten trøst at det snart er sommer og at vi skal ta på oss Los Pollos Hermanos-t-skjorta, grille sliders fra Rema 1000 (hei til dere) mens vi drikker kaffe fra Los Pollos Hermanos-kruset. Og hvis grilldunsten setter seg i håret vasker vi det bort etterpå  – i badekaret med litt blått badesalt.

Nå kan du ta fatt på sommeren på samme vis – du kan nemlig vinne t-skjorte, kopp og badesalt med «Breaking Bad»-motiver fra den staselige nettbutikken Alphageek:

breakingbad

Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål:

Bryan Cranston, Bob Odenkirk og Anna Gunn hadde alle hatt små roller i en annen komiserie som dominerte på 90-tallet. Hvilken?

Send svaret, samt navn og adresse til post@filtermagasin.com, så er du med i trekningen. Legg gjerne Breaking Bad inn i emnefeltet.

Vi har fått totalt tre pakker fra Alphageek, så sjansene for å vinne bør være til stede.

gif

 

PS: Hvis du lurer på hvorfor vi nå plutselig har en konkurranse sammen med Alphageek, er svaret på det at vi gjerne vil at de skal annonsere for den fine sjappa si (seriøst, sjekk den ut) hos oss.

Øy, alle medier holder på med sånn småslibrig konkurranse/annonse-miks! Dere i Rema 1000 (hei igjen!) får også lov til å annonsere, forresten. Sliders, nam-nam.