«Wedding Crashers» (2005) er en film av typen jeg mener at jeg elsket, men som jeg egentlig ikke husker noe som helst av.

Men langt i bakhodet mener jeg å erindre at Owen Wilson er på sitt mest nesefine, Vince Vaughn får brukt hele sitt register av iboende usympatiskhet – og akkurat når filmen er i ferd med å bli en sentimental smørje introduseres Will Ferrell som distraksjonsmoment.

Siden 2005 har alle involverte hatt både opp- og nedturer, men stort sett hver for seg. Nå er det klart for en aldri så liten reunion, skriver New York Magazine.

Owen Wilson og Vince Vaughn er nemlig klare for å spille inn «Interns», basert på et manus skrevet av Vaughn selv.

Premisset låter festlig: Wilson og Vaughn spiller to menn i 40-åra som mister jobben, og som bestemmer seg for å ta internship i et Google-liknende dotcom-selskap. Her hundses de rundt av langt kvikkere data- og finansfolk i 20-åra. Ikke helt ulikt utgangspunktet i «Old School», en annen Vince Vaughn/Will Ferrell-film, med andre ord.

For øvrig er jeg veldig spent på å se mer av Vince Vaughn i den kommende «Neighborhood Watch», der han spiller sammen med folk som Jonah Hill og Ben Stiller.

Filmen – som har premiere til sommeren – handler om en gjeng naboer som danner et borgervern/nabohjelp, mest for å slippe unna slitsomme koner. Ved en tilfeldighet kommer de imidlertid også over noens planer om å ødelegge jordkloden. Hmmm.

Grunn til å glede seg til «Neighborhood Watch» er at den er skrevet av Seth Rogen og Evan Goldberg, radarparet som også skrev manus til komiklassiker «Superbad», undervurderte «Pineapple Express» og den noe mer mislykkede «The Green Hornet».

Her er for øvrig første bildet som er sluppet fra «Neighborhood Watch»:

Forresten: Føler du, som meg, at det er på tide med et gjensyn med «Wedding Crashers» kan du leie den her.