Vin Diesel er en ålreit fyr, han – spesielt når han velger filmroller som vi faktisk har lyst til å se i. Som for eksempel Riddick – og spesielt når han former rollen etter innsatsen i «Pitch Black».

Det er nemlig vibben vi får av den første ordentlige traileren til film nummer tre i serien, etter at «The Chronicles of Riddick» kanskje ikke gjorde like mye for fansen.

Nok en gang er Riddick og de lysende øynene hans tilbake på en svært ugjestmild planet, der det er vanskelig å si om de innfødte monstrene eller innflyvne dusørjegerne er dårligst nytt for Riddick (vi setter pengene våre på at monstrene er mest dårlig nytt for dusørjegerne, mens Riddick strengt tatt er dårligst nytt for både monstrene og dusørjegerne).

Vi har også sansen for Karl Urban, spesielt etter hans innsats i «Dredd» – tipper han dukker mer opp i filmen enn i traileren (som strengt tatt røper litt for mye?). Regissør David Twohy har tidligere vist at han duger med Timothy Olymphant-filmen «A Perfect Getaway», så vi satser på at han gjør en dugelig innsats med Riddick-universet.

Filmen har USA-premiere i september, mens mye tyder på at filmen går rett på VOD i Norge – som så mange andre filmer om dagen.