Motorsykkelgjengserien «Sons of Anarchy» er blitt et aldri så lite flaggskip for kabelkanalen FX i USA, og den femte sesongen satte også seerrekord der borte.

Men trolig er det ikke ubegrenset med kreativ juice igjen i serien, og serieskaper Kurt Sutter har hintet om at det trolig vil være slutt etter to sesonger til.

FX har likevel lyst til å fortsette samarbeidet med Sutter (som også var manusforfatter og en av produsentene bak «The Shield»), og har nå gitt grønt lys for utviklingen av en ny dramaserie fra fyren. Som nå er blitt en av USAs mest høyprofilerte showrunnere – ikke minst takket være en nå kansellert og svært usensurert Twitter-konto.

Serien skal i hvert fall hete «Lucas Stand», og følger en tidligere elitesoldat som reiser i tid for å ta livet av demoner. Ikke småtteri, og sikkert veldig passende med FX sin ofte veldig guttaboysaktige profil.

Dette er imidlertid ikke den eneste serien Sutter har under utvikling for FX – han jobber også med en serie kalt «Diva. Clown. Killer.», om en kvinnelig tidligere rockestjerne som lever et dobbeltliv som klovn og snikmorder.

Vi heier strengt tatt på den sistnevnte serien, særlig siden den er utviklet med tanke på at Sutters kone Katey Sagal skal spille hovedrollen.

Kan vel hende FX takker ja til begge seriene, forresten. Man kødder liksom ikke med denne fyren.