Det har aldri vært noe stor hemmelighet at sterke krefter i Hollywood lenge har ønsket en fortsettelse av tv-serien «Entourage» i filmform.

Likevel er det lov å fryde seg litt over nattas nyhet om at filmen nå har fått grønt lys fra Warner Bros., ifølge Deadline. Victory!

I serien som gikk fra 2004 til 2011 fulgte vi jetset-livet til skuespilleren Chase (løselig basert på karrieren til seriens produsent Mark Wahlberg) og hans barndomsvenner, idet de utforsket det meste Hollywood har å by på.

Tidligere har serieskaper Doug Ellin fortalt at han akter å la filmen starte seks måneder etter sisteepisodens cliffhanger. Ari Gold har funnet seg godt til rette i jobben som toppsjef for Time Warner, og ting ruller videre derfra. Tipper det ikke går så bra med ekteskapet hans likevel?

Når det gjelder Chase, Vince, E, Johnny Drama og Turtle, fortsetter festen som før. Det sies lite om innspillingsstart, men i sin tid truet Mark Wahlberg med å banke opp Doug Ellin om han ikke skrev manuset fort nok – så det tar forhåpentligvis ikke altfor lang tid.

Skal vi satse på at sluttresultatet blir mer gjennomarbeidet enn «Sex og Singelliv» i filmform?