Vi er inne i en tid der vi er mer hjemme og bruker enda flere timer enn vanlig foran skjermen for å underholde oss. Strømming har aldri vært mer i vinden, men det har heller aldri vært så absurde mengder innhold tilgjengelig på internett.

Det er her vi er løsningen på de utallige kranglene med deg selv, med samboeren eller med venner. Du skal slippe å kaste bort tid på å lete etter godbitene fra de ulike strømmetjenestene. Vi finner de for deg, sju dager i uka!

Filter Film og TV har derfor siden 01.04.2020 vært en tjeneste fra Filter Media Norge AS som lages utenfor redaksjonene, men innholdet er ikke styrt av avtaler med enkeltaktører.

Film og TV er i vårt DNA. Målt per ansatt har vi antakelig høyest antall nerder på dette området i hele verden. Vi har derfor gått sammen med våre venner i Natt&Dag for å skape følgende suksessformel: dyktige skribenter, stålkontroll på film og tv, samt plattformen til å dele det med dere.

Dette er nå et nettsted du kan oppsøke om du er usikker på hva du skal se på i kveld. Sju dager i uka vil vi dele anbefalinger og artikler om film og tv, samt at vi vil fortsette vår faste fredagsspalte.

Hver fredag deler vi den beste ferskvaren fra de største strømmetjeneste. Dette kan du få i artikkelform her på nettsiden, rett i innboksen gjennom vårt nyhetsbrev (her kan du melde deg på) eller i vår hypermoderne chatbot (trykk her og velg «GET STARTED».

I tillegg har vi opprettet en egen gruppe på vår Facebook-side «Strømmetips til folket!» der vi vil dele egne artikler og tips fra andre publikasjoner. Du kan melde deg inn her.

Vask henda, hold avstand og gledelig strømming!

Setter du pris på våre tips og anbefalinger? 

Filter Film og TV har siden 01.04.2020 vært en tjeneste fra Filter Media Norge AS som lages utenfor redaksjonene, men innholdet er ikke styrt av avtaler med enkeltaktører. Alle våre dyktige skribenter har fått fritt spillerom til gi leserne sine beste strømmetips og disse er tilgjengelig på våre nettsider, i vårt nyhetsbrev eller i vår eminente chatbot! Dette er helt GRATIS. Men hvis du liker det du får, ber vi ydmykt om din støtte. 

Du kan bidra med en 15 kroners ukentlig donasjon, en uforpliktende valgfri donasjon eller få en rålekker Filter t-skjorte når du donerer 498 kroner. Din donasjon støtter også den viktige journalistikken som vår søsterpublikasjon Filter Nyheter står for. Donasjonen foregår i Vipps, krever ingen annen innlogging eller bruker, og er like enkel å sette opp som å kansellere.

Bare klikk på knappen under så blir det hele gjennomført.  Samtidig godtar du våre vilkår.

Vil du heller støtte oss med 498,- slik at du får en t-skjorte, velger du din størrelse her:

 

Ønsker du å donere ett større (eller mindre) beløp uten t-skjorte, kan du gjøre dette direkte i Vipps-appen. Velg «Send» og tast inn nummeret 514053 (eller søk opp Filter Media).

 

Happy streaming! / Gledelig strømming!