Det begynner å bli en stund siden «The Flintstones» kunne skilte med relevante vitser – animasjonsserien ble tross alt produsert av William Hanna og Joseph Barbera mellom 1960 og 1966.

Det har imidlertid «Family Guy»-skaper Seth MacFarlane lenge tenkt å gjøre noe med. Siden i fjor høst har han jobbet løst med en relansering av serien, i et forsøk på å hente Fred, Wilma og de andre i Pebble Rock inn i vår tid. Vel, i hvert fall humormessig – serien skal fortsatt ha beina solid plantet i steinalderens arbeiderklasse.

Opprinnelig skulle den nye «Flintstones»-serien dukket opp på tv-skjermene i løpet av neste år, men nå melder Deadline Hollywood at hele produksjonen er lagt på is inntil videre.

For at serien skulle ha nådd premierevinduet neste år, måtte produksjonen ha vært ordentlig i gang før jul. Men ettersom godeste MacFarlane er en svært travel mann om dagen, har han dessverre ikke rukket å prioritere arbeidet med «The Flintstones».

I stedet har han hatt nok å gjøre med sin første spillefilm «Ted», om en doprøykende, rappkjefta teddybjørn som sliter med å tilpasse seg voksenlivet, i tillegg til hans tre andre faste animasjonsserier, «Family Guy», «American Dad» og «Cleveland Show».

Men ikke nok med det: MacFarlane jobber også med dokumentarserien «Cosmos: A Space-Time Odyssey», i tillegg til at han i fjor også rakk å gi ut en Grammy-vinnende crooner-skive, innspilt live med strykerorkester og Frank Sinatras originale yndlingsmikrofon.

Et multitalent, med andre ord – men selv MacFarlane må altså gi tapt mot tiden som ikke alltid strekker til. Men vi håper jo at han snart får tid, for er ikke han rett mann til å blåse liv i «Flintstones», så vet ikke vi: