Det er nødvendigvis enorme forventninger knyttet til Harald Eia og Bård Tufte Johansens nye programkonsept «Brille», som starter på NRK1 kl. 21.30 i kveld.

Siden programmet tas opp så nært sendestart sendes det ikke ut opptak til anmeldere, men ingen grunn til forvilelse – vi velger i stedet å anmelde direkte på Twitter, mens det skjer. Slik foregår det:

1. Alle oppdateringer kommer på vår Twitter-konto @ComoyoFilter. Følg oss nå, hvis ikke du gjør det allerede. Det er anmelder Martin Bjørnersen som står for oppdateringene, fra cirka kl. 21.30.

2. Vi benytter hashtagen #brille, og vi kommer også til å retweete andre smarte og morsomme meldinger som dukker opp i denne feeden.

3. I morgen tidlig lager vi en oppsummeringssak der våre og deres beste twitter-inntrykk samles, slik at vi kan gi noenlunde sammenhengende vurdering av om dette var noe tess eller ikke.

Det er ikke første gang vi anmelder på denne måten, i forrige uke testet vi for eksempel ut liveanmeldelse på Twitter av Jenny Skavlans «Tweet4tweet» – men da anmeldte våre folk via sine personlige kontoer. I kveld gjør vi altså en liten endring, det er @ComoyoFilter som gjelder.

 

NB: Aftenposten tjuvstartet med å gi en femmer til «Brille» i dag, men den anmeldelsen er basert på opptakene og ikke på det ferdigklipte programmet.

Vi snakkes i kveld!