For å være ærlig hadde vi egentlig tenkt til å anmelde «Tweet4Tweet» med @Jenny Skavlan, @HasseHope og @oivindvogt (premiere på NRK3 kl. 21.40 i kveld) på vanlig vis, men da innspillingen av første program skjedde i går og vi ikke har fått noen teip av showet ennå måtte vi gjøre noen grep.

Også tenkte vi – hei, hva bedre enn å anmelde et program om sosiale medier direkte på Twitter? Ganske mye, sikkert, men vi prøver likevel.

Du kan få oppdateringene våre på flere vis:

1. Våre to anmeldere heter Harald Grenne (@grennert) og Martin Bjørnersen (@heletwitta) – følg dem hvis du vil være sikker på å få absolutt alle oppdateringene fra kveldens premiere.

2. Så må du selvfølgelig også huske å følge @ComoyoFilter, som fra 20.40 i kveld vil ha fullt opp med å retweete anmeldernes synspunkter. Samt de smarteste og morsomste synspunktene fra andre som vil bidra med sine inntrykk. Vi bruker hashtagen #tweet4tweet.

3. Gjør du noe annet morsomt i kveld? Fortvil ikke, vi vil oppsummere våre egne og andres inntrykk i en egen sak her på Comoyo Filter i morgen fredag.

Vi snakkes rundt 21.40!

Hilsen
@ComoyoFilter
@grennert
@heletwitta