Mail…kimp?

Du har kanskje hørt om podcasten «Serial»? Kanskje du er så kul at du også har hørt den? Vi snakker tross alt om den beste og mest nedlastede podcasten noensinne.

«Serial»-skaperne har tidligere annonsert at vi er heldige og kan vente oss minst to sesonger til med nedlastbar lyd. Men i natt ble det også gjort klart at vi snart kan vente oss en ny runde med drapsetterforskning – på den langt mer visuelle TV-skjermen!

Mail…chimp?

light_freddiewink

Christopher Miller og Phil Lord er regissørene som har fått oppdraget og står bla. bak filmer som «Legofilmen» og «21 Jump Street». Ja, hvorfor ikke? TV-serien planlegger å etterforske podcastens etterforskning av en ny drapssak og vil produseres av amerikanske FOX.

Mail chimp!

I første sesong etterforsket programleder Sara Koenig drapet på en 15 år gammel jente i Maryland, Usa. Eks-kjæresten hennes ble arrestert for drapet i 1999, men Sara var bestemt på at noe ikke stemte og tråkket derfor opp gjengrodde stier da hun fisket frem sakens gamle bevis og utforsket dem på nytt. Den spennende serien var den første podcasten til å virkelig gå viral og over hele verden skulle man plutselig diskutere Adnan, Han Min Lee og Mail Chimp. Du kan forresten høre hele serien her. 

MAIL CHIMP!!!!

Vi har i hvert fall troen på at de flinke guttene fikser biffen – og håper for guds skyld at Mail Chimp stiller opp som hovedsponsor denne gangen også!

(Liten fun fact: Jenta som sier : «Mail…kimp» er fra Norge!)