Vel, da bør du smøre deg inn med en eller annen fet krem med høyt innhold av tålmodighet.

I et intervju med Hitfix kan nemlig Steve Carell avsløre at innspillingen av den etterlengtede oppfølgeren ikke vil begynne før tidligst februar eller mars neste år.

Tidligere har det vært signalisert at filmen skulle påbegynne filmingen i sommer eller høst, slik at vi kunne få se det ferdige resultatet til neste sommer. Men den gang ei.

Det er mange skuespillere som må være med i oppfølgeren for at vi skal kunne snakke om noe film, og det har åpenbart tatt litt lengre tid enn forventet for at Will Ferrell, Paul Rudd, David Koecher og ikke minst Steve Carell kunne få synkronisert en åpning i kalenderne.

Kanskje er det også på grunn av den sene innspillingsstarten at Christina Applegate nylig også kunne bekrefte at også hun dukker opp i oppfølgeren. Applegate er (dersom sesongen får grønt lys) opptatt hele høsten med andresesongen av NBC-serien småbarnsforelderserien «Up All Night».

Carell er på sin side opptatt med to filmer gjennom høsten, Charlie Kaufmans «Frank or Francis» og regidebuten til Nat Faxon og Jim Rash, «The Way, Way Back».

Her er noen høydepunkter fra Carells innsats som den værmannen Brick Tamland i den første «Anchorman»-filmen: