«Seinfeld»-skaper Larry David er en ganske lett gjenkjennelig fyr, spesielt om du har sett hans bokstavlig talt særegne komiserie «Curb Your Enthusiasm».

Sånn her ser han ut og oppfører seg i serien (i virkeligheten ser han lik ut, men oppfører seg visstnok noe mer moderat):

Ikke rart vi elsker fyren. Og like lite rart at vi gleder oss til hans kommende HBO-film «Clear History».

I filmen, som kommer i august, spiller David en markedssjef som etter en krangel med sjefen (Jon Hamm) selger alle aksjene i de nystartede selskapet. Som rett etterpå lanserer en ekstremt vellykket elektrisk bil, som øker verdien av de nylig solgte aksjene til et milliardnivå. Au.

Entertainment Weekly har akkurat sluppet det første bildet og en teaser fra filmen. Og hadde de ikke fortalt oss at det var Jon Hamm og Larry David (spesielt ham) i bildet under, hadde vi neppe gjettet det på egenhånd:

Ligner på en ung Gandalf, jo!

– Det som skjer er fullstendig ødeleggende for livet hans, forteller regissør Greg Mottola («Superbad») til EW. Han forteller videre at komedien tar opp tråden ti år etter episoden, når Davids rollefigur Nathan har endret navnet sitt og gått under jorda.

I filmen møter vi også flinke folk som Bill Hader, Kate Hudson, Eva Mendes, Danny McBride, Michael Keaton og flere.

Og kanskje best av alt: Hele filmen ble improvisert!

– Det hele handlet om å fange opp spontaniteten, forteller Mottola.

Filmen dukker opp på HBO i august, og her er altså den første smakebiten: