Ingen hadde benket seg foran tv-en for å følge kommunestyresmøter i Drammen (eller?), men den fiktive småbyen Pawnee og lokalbyråkratiet deres har vært så stor stas at «Parks and Recreation» nettopp ble fornya for sin sjuende sesong.

Så er det slutt.

Variety har fått nyss i at årets sesong av komiserien blir den siste. Det er etter alle solemerker fordi seertallene ikke er helt der. På kritikerfronten har hovedrollen Amy Poehler og kollegaene hanket inn både en Golden Globe og flust av Emmy-nominasjoner.

Parks and Recreation

På veien har køddedokumentarserien blitt en slags rugekasse for noen av de største komikertalentene de siste årene, som Aziz Ansari, Nick Offerman, Adam Scott, Aubrey Plaza og Amy Poehler sjøl.

Også her på huset har vi satt stor pris på påfunnene til den dysfunksjonelle byrådsgjengen, som har vært med i vår kåring av årets beste tv-øyeblikk to år på rad.

Man trenger nok uansett ikke å deppe på seg magesår i frykt for å gå glipp av komikergjengen framover. Som Vultures diagram viser, har «Parks and Recreation»-rollelista en finger med i spillet for det meste som skjer på komediefronten akkurat nå.

Den amerikanske tv-bransjen er midt i sin årlige vårrengjøring for tida, hvor det skal gjøres plass til nye spenstige piloter og seriekonsepter på bekostning av gammelgods. Før helga ble det for eksempel klart at «Community» også legges ned.

chang

Vi vet enda ikke når sjuende sesong av «Parks and Recreation» er klar, men de siste tre har sparket i gang i løpet av september en gang og strukket seg til våren året etter. Det virker sannsynlig i år også.

Mens du venter, kan du jo for eksempel prøve å forbedre sløydkarakteren din med hjelp fra Nick Offerman?