En gjeng unger og deres foreldre fikk en aldri så liten overraskelse da de troppet opp til visningen av den nye Disney-filmen «Frozen» i helgen som var.

Før visningen startet, midt i en animert forfilm, ble nemlig bildet kuttet og et helt annet klipp kom opp: Den siste traileren til Lars von Triers «Nymphomaniac», ifølge The Guardian.

Jepp, den som nettopp ble fjernet fra Youtube fordi den inneholder nærgående skildringer av en vagina, oralsex og alt det der.

Haha!

Lynn Greene hadde tatt med seg barnebarna på kino, og uttalte til My Fox Tampa Bay i etterkant at hun var dypt sjokkert. Såklart.

It seemed like forever when you’re trying to, you know, cover a little guy’s eyes,» she said. «I didn’t have enough hands to cover his ears too and he got the sound down real good.»

Ett eller annet har åpenbart skjedd, for en talsmann for Regal Cinemas innrømmer at de ved en feil viste en trailer eller et klipp som ikke var passende for barn.

Det skal imidlertid mer enn «en feil» til for at traileren til «Nymphomaniac» plutselig dukker opp på en amerikansk familiekino – traileren er selvfølgelig ikke klarert for visning på amerikanske mainstreamkinoer, og hvis den dukket opp på skjermen før en Disney-film snakker vi trolig sabotasje.

Men dessverre er nok dette bare nok et eksempel på en sak som er for god til å være helt sann. Sorry, vi mener ikke å være gledesdrepere.

Men «Nymphomaniac» blir aldri navngitt av My Fox Tampa Bay, og et litt obskurt britisk nettsted ser ut til å være opprinnelsen til ryktet om at det var Lars von Triers kommende verk som ble vist for ungene. Foreldrene i salen beskriver også klippet som «R-rated», det vil si upassende for folk under 17 som ikke har følge med voksne, mens «Nymphomaniac»-traileren helt klart fortjener høyeste aldersgrense, NC 17.

Altså, vi sier ikke at det er helt umulig at det var «Nymphomaniac» som ble vist, men det virker jo veldig, veldig usannsynlig.

Jaja.

Saker om voksenfilmer som blir vist for unger ved en feiltakelse er jo en presseøvelse som blir gjentatt med jevne mellomrom, se for eksempel denne fra i fjor.

 

LES OGSÅ:

Lars von Triers «Nymphomaniac» kommer kun i hardcoreversjon i Norge, blir fire timer lang

NYMPHOMANIAC-5-960x539