Stirrer du lenge nok på en sky, kan du gjerne oppdage de mest utrolige ting. Og går du rundt i byen, vil du før eller senere se ansikter på de merkeligste steder: Legger du godviljen til, kan søppelkasser, stikkontakter og andre strukturer raskt se ut som de smiler til deg.

Men en snekker i Moss trengte ifølge Moss Avis ikke akkurat å bruke mye fantasi for å se hvem som viste seg i terrassegulvet:

3121914061

Eller har vi denne uka ledd godt av intervjuet «Downton Abbey»-skuespiller Dan Stevens forsøksvis gjorde med Susanna Reid«Good Morning Britain»:

… og om du ikke helt skjønte hva som fikk Stevens til å fnise så fryktelig, er dette definisjonen i Oxfords engelske ordbok: «VULGAR SLANG (Of a man) masturbate.»

Minner oss forøvrig om disse fine klassikerne, som vi stadig vender tilbake til – til tross for at de er i en litt annen sjanger der alle i studio er fullt klar over hva som blir sagt:

Over til en helt annen gjenganger: Japansk særhet. Det kan nesten ikke komme som en overraskelse at japanerne velger å promotere «Guardians of the Galaxy» på denne måten?

Og til slutt: Hva tror du, spiste egentlig Seth Green den busen på besøk hos Conan O’Brien?