Nå blir det hvining på Majorstua!

«Twilight»-skuespillerne Nikki Reed og Jackson Rathbone har meldt sin ankomst til Oslo og Colosseum for å kaste litt glans over den norske premieren på «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2».

De to spiller henholdsvis Cullen-medlemmene Rosalie og Jasper Hale, og har vært med i også alle de fire foregående «Twilight»-filmene.

Den norske premieren starter midnatt torsdag 15. november, og de to skuespillerne skal introdusere filmen for publikum. Dørene åpnes allerede klokka 22.45, ettersom det også skal være litt annen underholdning før filmen – men vi tipper at enkelte kommer til å møte opp enda litt tidligere.

Billettene til midnattsvisningen legges ut for salg søndag 21. oktober kl 09.00 på Colosseum, og man må møte opp i person for å få kjøpt billetter. Tør vi tippe på et enda tidligere oppmøte her? Om det mot formodning skulle være billetter igjen etter dette, legges de ut på Oslokino.no.

De som kjøper billetter til midnattsforestillingen får også mulighet til å se «Breaking Dawn – Part 1» kl. 18.00 på samme billett, samme dag på Colosseum.

Ordinær premiere på filmen er dagen etter, 16. november.