Her er våre tips til hva du kan streame denne helga.

Netflix

Vårt førstevalg: «Jessica Jones» sesong 2. Marvel lager mye søppel for Netflix, men «Jessica Jones» er det store unntaket, og endelig er hun tilbake i sin egen serie. Fortsatt som privatdetektiv, fortsatt med posttraumatisk stresssyndrom, alkoholproblemer og syrlige replikker på samlebånd, men nå også med et menneskeliv på samvittigheten.

Skrekk? «Ravenous». Zombie-film behøver ikke være blodig og bråkete. Denne fransk-kanadiske filmen har et lavmælt og ettertenksomt take på genren.

Dokumentar? «Flint Town». Følg lokalt politi på jobb i småbyen i Michigan, som fikk en stor vannforsyningskrise på toppen av rekordhøy arbeidsledighet.

Barn? «Den lille prinsen». Den klassiske fortellingen har aldri vært fortalt så fint som i denne franske, animerte utgaven fra 2015.

HBO Nordic

Vårt førstevalg: «The Good Fight». Advokatserien «The Good Wife» er slutt, men mot alle odds er spinoff-serien en høyverdig erstatning. Sesong 2 er nå igang, og har en skikkelig creepy fortelling gående i bakgrunnen for rettssak-plottene, som ofte er lett gjenkjennelige fra virkeligheten.

Humoristisk drama? «Divorce». Sarah Jessica Parker-serien om et vondt samlivsbrudd er blitt lettere og vittigere i sesong 2, som nå er ute i sin helhet og dermed kan binges.

Satire? «Last Week Tonight with John Oliver». 22 ukentlige minutter som gjør deg litt smartere. Mens du ler deg skakk.

Klassiker? «The Wire»Ti år gammel i disse dager, og verdt et gjensyn.

TV 2 Sumo

Vårt førstevalg: «Unreal». Morsom, gripende og svært fengslende dramaserie om livet bak kamera på en fiktiv realityserie, inspirert av virkelighetens «The Bachelor». Mistet sporet i sesong 2, men den første sesongen er rent gull fra start til mål.

Actionfilm? «Jason Bourne». Den 5. filmen i serien er ikke den beste , men ikke helt gæærn heller.

Musikk? «Mavis». Nydelig dokumentar om soulsangeren Mavis Staples’ 60 år lange karriere.

Spenning? «Homeland». Serien som mistet seg selv tok seg kraftig opp igjen, og er nå midtveis i sesong 7.

NRK

Vårt førstevalg: «Heimebane». Ikke la deg avskrekke av at John Carew har en hovedrolle, at den ytre rammen er et fotballag eller at Ane Dahl Torp spiller på innlært trøndersk. NRKs nye drama om en kvinnelig eliteserietrener er serien Metoo-sesongen fortjener, og et høykompetent drama som vil berike kantinepraten i ukesvis framover.

Dokumentar? «Deeyah Khan: I møte med fienden». Norges råeste dokumentarfilmskaper konfronterer amerikanske nynazister ansikt til ansikt.

Drama? «Herrens veier». Serien som satte tro og tvil på dagsordenen i Danmark og ble recappet på statskirkens nettsider.

Spenning? «Le Bureau». Fransk serie om det indre livet i etterretningstjenesten.

Viaplay

Vårt førstevalg: «The Fate of the Furious». Plottet er tynnere enn noensinne, men actionsekvensene tar pusten fra deg i den åttende filmen om Dom Toretto (Vin Diesel) og hans ferdigheter bak rattet. Se opp for Charlize Theron, Dwayne Johnson og vår egen Kristofer Hivju i biroller.

Spenning? «Elle». Isabelle Huppert er bedre enn noensinne som hevnlysten forretningskvinne i prisvinnende thriller.

Krim? «Advokaten». Svensk originalserie om et søskenpar som jakter på sine foreldres drapsmenn.

Humor? «Futurama». Bare å meske seg i ti sesonger av den epokegjørende serien til «The Simpsons»-skaperen.