Hva!? Slutt på eldgamle TV 2-ettermiddagsrepriser på «Dharma & Greg», «Frustrerte fruer» eller «Hos Martin»?

Det kan virke sånn.

Kanalen melder nemlig i dag at de nå vil fylle ettermiddagens sendeflate med et egenprodusert aktualitets- og underholdningsmagasin. Dette skal ledes av Silje Stang, Stian Barsnes-Simonsen og Sarah Natasha Melbye.

«God Morgen Norge» og «God kveld Norge» er to av TV 2 sine suksessprogrammer som vi er meget stolte av. Ettermiddagen er en ny flate og vi er så heldige at redaksjonen kan nyte godt av erfaringene til disse etablerte størrelsene. Samtidig er det viktig at ettermiddagen på TV 2 får sin egen identitet, vi skal endre seervaner og vet at det tar tid, sier programdirektør i TV 2, Pil Gundelach Brandstrup, til TV2.no.

Monster skal produsere programmet, titulert «Ettermiddagen», og redaksjonen kommer til å bestå av 25 personer som skal plukke opp de dagsaktuelle saker det egner seg å gjøre live tv på.

Overfor Dagbladet begrunner Gundelach Brandstrup nysatsingen med at innkjøpt materiale blir stadig mindre attraktivt for seerne. Derfor ønsker man å tilby norsk innhold.

Men hva kan seerne vente seg av det nye programmet?

– En underholdende og frisk ettermiddag med kunnskapsrike og flinke programledere, som sammen med inviterte gjester formidler gode og aktuelle historier på en levende måte, sier programdirektøren til tv2.no.

Det låter jo som ambisjonen til samtlige talkshow i hele verden, med andre ord. Vi får se.

Premieredato for «Ettermiddagen» er foreløpig ikke fastsatt.