• Denne episoden av «True Blood» kan du se hos Comoyo View, som nå er ute i åpen betaversjon. De to første månedene er gratis, deretter koster abonnementet kr. 99,-

Så er vi endelig tilbake i Bon Temps! Eric Northman (Alexander Skarsgård) er allerede i full gang med å forføre guvernørdatteren Willa (Amelia Rose Blaire), som den svenske sjarmøren han er.

«Are you daddy’s little girl, Willa? Does he love you more than his own life? So if I tear you apart right down here, that would devastate him? Would it rip his fuckin’ heart out?»

For ordens skyld «right down here» er badebukseområdet hennes, og svarene på alle disse spørsmålene er «ja», «ja», «joda» og «skulle tro det, ja».

Willa får flere spørsmål med samme bekreftende svar, mens Eric forbereder seg på å drepe jenta. Helt til hun nevner at hun kjenner til farens hemmelige «eksperimenter». Interessant.

Innen vi får vite noe mer om dette, stormer pappa Trumans SWAT-soldater opp trappen – men lenge før de får ropt «freeze, asshole!» har både Eric og Willa forvunnet. Der har du fordelen med å kunne fly. Jeg vil også kunne fly, sånn at jeg kan flakse tilbake til dagen før deadline, og levere denne teksten i tide. Men sånn er livet.

Etter at åpningsteksten har rullet seg ferdig er Jessica (Deborah Ann Woll) urolig over onkel Bills (Stephen Moyer) visjoner om brennende vampyrer. Bill tror det er hans oppgave å stoppe drapene, ikke minst fordi Jessica var en av vampyrene han så ble grillet av solen. Eric, Pam, Tara og Jessica. Alle står i fare for å bli drept, og bare Bill kan redde dem. Det er fryktelig så melodramatisk Bill er i dag, da. Han har åpenbart tatt teaterpillene sine.

I mellomtiden øver Sookie (Anna Paquin) seg på å lage Dragonball-energikuler, mens Jason (Ryan Kwanten) raider medisinskapet etter smertestillende.

Så får Niall (Rutger Hauer) plutselig en visjon av at Warlow sirkler rundt huset, og mens bestefar zapper rundt med fe-krefter får Jason et iltert migreneanfall. Kjenner følelsen.

Niall føler at Sookie burde være mye mer redd for Warlow, men hun har bygget opp en sterk motstandskraft når det gjelder å håndtere onde krefter: «You gotta realize I can barely remember the last time I wasn’t in danger. Danger is a fact of life for me!». Du kan si hun befinner seg i … «the danger zone!»:

Ja, «Top Gun» relanseres på kino i 3D denne uken, og nå kommer du også til å ha den låta i hodet resten av dagen. Tji-hi.

Bestefar understreker at «Warlow is the proverbial shit hitting the fan. Don’t underestimate him!». Viser seg at Sookie har kongelig fe-blod i årene, noe som åpenbart er ekstra tasty.

Innimellom får jeg følelsen av manusforfatterne har en dartskive med fjollete ideer hengende på veggen i skriverommet, og starter hver mandag med en runde pilkasting.

Bestefar begir seg ut på leting etter Warlow, mens Jason sikkert begir seg inn i medisinskapet igjen på jakt etter sterkere smertestillende. Eric drar med seg Willa til Fangtasia, og det gjør Pam (Kristin Bauer van Straten) like begeistret som du kan forestille deg.

Tara (Rutina Wesley) føler det er nok at de hypnotiserer Willa til å glemme alt, og sender jenta hjem. Erics kosesøster Nora mener ingenting, for hun er på sommerferie denne uken.

Eric beordrer Pam og Tara til å pakke sammen verdisakene, for de er i ferd med å forlate Fangtasia for godt. Men først skal han finne ut mer om disse «eksperimentene» som guvernøren utfører. Willa forteller det hun vet helt uten vampyr-hypnose, siden hun slett ikke er noen fan av hva pappa gjør mot blodsugerne i Louisiana.

Guvernøren har underslått penger for å bygge en leir utenfor byen, der arresterte vampyrer blir studert. Her skjer det «Sick, sick, sick shit!». Så Truman Burrell er åpenbart mer Adolf Hitler enn Rick Perry. Oops, indeed.

Willa vet imidlertid ikke hvor denne konsentrasjonsleiren er, men vi får i det minste se den – mens den metroseksuelle vampyrpredikanten Steve Newlin (Michael McMillan) blir ført inn til avhør, kneblet og bundet som en Guantanamo-fange. Vi får også møte denne leierens svar på doktor Mengele, en slesk sørstatssadist som vi sikkert får se mer til.

Pam og Tara har pakket sammen verdisakene fra Fangtasia, som etter guvernør Burrells raid får plass i en liten eske. Flaks at Eric fjernet alle pengene sine fra baren sin for et par episoder siden.

Pam er allerede på råttent humør, og blir ikke blidere da hun oppdager at Eric tar med seg Willa på flyttelasset. Pam har et annet forslag: «I beg you, cut off her head and rest it on her stomach – and when the governor storms in here again he’ll have that lovely image seared in his memory forever!».

Men siden Willa for tiden er det eneste våpenet de har mot guvernøren, får hun leve litt til og bli med videre. «The girl lives. The world is changing, Pam. And we have to change with it». Gode nyheter for Willa, drittnyheter for Pam.

Sam Merlotte (Sam Trammell) våkner opp på sofaen, takket være «The US Vampire Unity Society»-hippiene. Nicole Wright (Jurnee Smollett-Bell) har med seg kjæresten Jessie, som er veldig interessert i varulver. Nicole tilbyr seg å hjelpe Sam med å få tilbake Emma, som ble bortført av Alcide og co i forrige episode.

Sam avviser høflig tilbudet hennes, men de har åpenbart en liten gnist sammen. Synd for Jessie, som burde høre på Rick Springfields «Workling Class Dog»-album. Lafayette drikker sprit, og slår fast at «mm-mm, she gonna be trouble for you!». Men han knipset i alle fall ikke med fingrene.

Eric søker dekning hos stakkars Ginger (Tara Buck), som om ikke denne hjernedøde fangbangeren har fått gjennomgå nok de siste sesongene. Hun er veldig glad for at Eric endelig har akseptert tilbudet hennes om en «overnatting», men er ikke like gira over at han har «tatt med seg noen venner». For Pam, Tara og Willa er selvsagt også med, og ikke for å bli med i en kinky femkant.

Ginger er like skuffet som meg: «Does that mean we’re not fuckin’?». En sofistikert lady med klasse.

Eric forsikrer henne om at de kommer til å pule en eller annen dag, men den dagen er nok ikke i dag. Han legger beslag på gjestekisten til Ginger, og tar med seg Willa – siden han forventer at Pam slakter henne så fort sjansen byr seg. Ginger skriker ikke en eneste gang, merkelig nok.

Profeten Bill innbiller seg at han har blitt udødelig, og at han nå kan bevege seg ut i sollys. Fyren er så dramatisk i dag at jeg noen sekunder seriøst tror at han skal bryte ut i sang. Der har vi i alle fall en ting «True Blood» ikke har prøvd ennå: en musikalepisode. Vel, det er fortsatt sju episoder igjen. Så alt kan skje. «Twice More With Feeling?»

Jessica er dypt urolig, men Bill begir seg ut i soloppgangen, stiller seg arrogant opp med armene utstrakte … og begynner umiddelbart å brenne! Hi hi, Bill blir skikkelig grilla. Han hulker sjokkert «I don’t understand! I don’t understand!» mens Jessica slukker ham med et teppe. Jeg ler og ler!

Bestefar Niall begir seg inn i feenes hemmelige prostitusjonstelt, men alt han finner er blodspor og dårlige vibrasjoner. Dette har sikkert ikke noe som helst å gjøre med det faktum at Sookie ledet Warlo … Unnskyld, jeg mener Ben Flynn hit i forrige episode. Neida. Host.

Niall finner den dødelig sårede fefyren Claude (Giles Matthey), som forteller at de ble angrepet av en ekstremt mektig vampyr. Alle er døde. Bestefar sender Claude hjem til fe-himmelen, mens Jason er sengeliggendehjem hos Sookie. Han har fortsatt dundrende hodepine, med unnskylder seg med at «Do you have any idea how many concussions I got in my playing days? That’s all this is.» Dette Homer Simpson-syndromet forklarer jo litt av hvert:

Men det forklarer ikke hvorfor Jason får disse ekstreme hodepineanfallene akkurat nå. Kanskje han har en svulst på hjernen? Det ville i alle fall forklart hvorfor han plutselig forandret personlighet i slutten av forrige sesong, og stadig har sett de døde foreldrene sine.

Han forteller uansett alt sammen til Sookie. «You didn’t wonder why I was acting all crazy, and more racist than usual?». Vel, jo. Sookie og Jason har en fin bror-søster-samtale, som ikke forteller oss noe nytt. Kanskje alt dette først og fremst betyr at vi slipper mer av Jasons retard-Rambo-imitasjon? I så tilfelle: hurra!

Sheriff Andy (Chris Bauer) har fått en pakke fra guvernøren på kontoret sitt, som inneholder hendige hjelpemidler for å overvinne vampyr-problemet. Deriblant den samme type rifle som såret Tara og kontaktlinser som beskyter mot blodsugerhypnose.

Fe-døtrene hans har nå kommet opp i tolvårsalderen. Som Andy sier :«Yup, that’s weird right?» Kanskje litt. Klærne deres passer fortsatt, og alt dette åpner såpass mange spørsmål at jeg begynner å få den samme typen hodepine som Jason har. Lukter du også brent gummi akkurat nå, og krokan?

Andy vil gjerne hjelpe ekskjæresten Holly (Lauren Bowles), siden hun sliter med vampyrer som skraper på hotellvinduet hennes om natten. Holly er fortsatt ørlittegranne pissed over Andys affære med fe-eskorten Maurella, og det faktum at døtrene dette sidespranget produserte er gamle nok til å date sønnene hennes om noen dager.

Politiet nærmer seg huset til varulv-bestemor Martha (Dale Dickey), der Alcide (Joe Manganiello) og swingers-kjæresten Rikki (Kelly Overton) har gjemt seg med Emma. Politiet er ute etter Emma, som Alcide og co. kidnappet med hjelp av stump vold, men Alcide nekter for at han har sett henne.

Disse varulvene virker mye mer usympatiske og aggressive enn tidligere, så enten er de fortsatt rusa på vampyrblod – eller så har manusforfatterne valgt å forandre personlighetene deres litt. Vi får nå se. Martha lyver på seg lungeemfysem med stor overbevisning og saftig røykhoste, mens Rikki skremmer vettet av stakkars Emma i et forsøk på å få henne til å forvandle seg til en ulvunge.

Disse politifolka virker temmelig suspekte selv, og hevder at alle lovene når det gjelder husransakelser har blitt veldig fleksible taklet være guvernørens krig mot vampyrer. Heldigvis forvandler Emma seg til en bedårende liten valp akkurat i tide, så politiet går slukøret sin vei.

Rikki er overbevist om at det bare er et tidsspørsmål før myndighetene finner ut at hele gjengen er varulver, og lemper dem inn sammen med vampyrene. Jeg lurer forresten på om «bitch» er en nedsettende beskrivelse for kvinnelige varulver, eller bare en beskrivelse.

Døtrene til sheriff Andy skyter fnisende fe-lyn på en forsvarsløs frosk. Ikke noe på kloden er slemmere enn småjenter i flokk, særlig hvis de kan skyte lyn fra fingrene.

Andy er mer opptatt av å trene opp Holly i pistolskyting, på en helt platonisk måte. De rampete fe-jentene hans skyter ned boksene med lynene sine, noe som får Andy til å skrike oppgitt: «Damn it, ladies! how many times do I have to tell you: hand lasers off!».

De burde få sin egen sitcom. For sent, den er allerede kansellert. Disse jentene vokser sannelig opp raskt. Andy har ikke engang rukket å gi dem navn ennå: «right now I’m just using numbers».

Eric prøver å bysselalle i kisten til Ginger, men Willa klarer ikke å holde munnen lukket. Hun forteller at ekskona til guvernør Burrell hadde en affære med en vampyr, og det pirrer interessen til Eric. Oh, pikant vampyrsladder – fortell mer! Kona hans stakk av med en vampyr som driver en bar i Hollywood. Noe som forklarer hvorfor Truman er så fanatisk opptatt av å få has på vampyrene.

Willa skrur på flørteblikket og purrer: «I do like vampires … very much». Eric blør ut av ørene. Ikke fordi Willa snakker hull i hodet på ham, men angivelig fordi dette er en av bieffektene av å vekke en vampyr som sover. Huh, du lærer noe hver dag. Willa prøver å slikke bort blodet, men Eric stopper henne – og sutter bort blodet fra fingeren hennes. Ikke forspill, selv om Willa ser ut til å tro det. Tøsepiken. Nattatid, nå.

På veien ut av feenes prostitusjonspartytelt møter bestefar Niall plutselig Ben Flynn (Robert Kazinsky), men ser ikke ut til å ferske at han er Warlow. I motsetning til meg, som fortsatt er totalt overbevist om at denne luringen egentlig er sesongens «big bad». Mulig jeg tar feil, men jeg kommer til å tviholde på denne teorien helt til den blir hundre prosent motbevist.

Ben hevder at han har lett etter fe-teltet siden i går, men narrer ikke meg. Han narrer imidlertid Niall, som legger ut om Warlow: «The vampire who did this, I hunted him across the centuries, across millennia. You see, he drained my entire village, and reduced my parents to a pile of dust». Ben lurer på om denne vampyren tilfeldigvis er kjent som Warlow, og det er jo interessant at han kjenner til navnet.

Også interessant at Ben går rett ned på kne så fort han innser at Niall er feenes konge. Jeg lurer på om Rutger Hauer kunne forestille seg dette, der han sto under regnmaskinene i Shepperton-studioet mens han improviserte frem den rørende «tears in the rain»-monologen i «Blade Runner» for tretti år siden. At han en vakker dag endelig ville få sjansen til å oppfylle barndomsdrømmen om å spille feenes konge. I så tilfelle må dette være en stor dag for ham. Hvis ikke, må det sies at Rutger gir selv de dårligste replikkene patos og tyngde.

Ben forteller også at han ble reddet av Nialls barnebarnebarne-etc,-barn Sookie, og den skumle musikken på lydsporet antyder at fyren ikke er til å stole på. Fordi han er Warlow, sier nå jeg! Igjen. Niall hører åpenbart ikke denne musikken, siden han deklamerer: «I came to this club, my friend, in the hopes of assembling an army of fae – so I could hunt Warlow down. Then I found you. Are you prepared to repay Sookie’s kindness?». Ben takker ydmykt ja til dette privilegiet, men hvordan han skal jage seg selv er et åpent, eksistensielt spørsmål.

Bill har kommet seg etter «gå ut i solen»-fiaskoen, og bare Lilith vet hvor mange fastfood-piker han har drukket opp for å få tilbake den friske fargen i kinnene sine. Han våkner uansett opp, og går ut for å gjøre «et ærend». Jessica begynner å minne mistenkelig om en klengete kjæreste, så det er forståelig at han ønsker å komme seg ut av huset litt.

Bill har fått snusen i en japansk professor på Louisiana-universitetet, som skapte det syntetiske Tru Blood-blodet. Snakk om flaks at han jobber like i nærheten, og ikke i for eksempel Japan. Siden Jessica er så klengete gir Bill henne oppdraget med å finne professoren. Hun får beskjed om å ta på seg «noe upassende», siden professor Hido Takahashi har en greie for ungpikene.

Luringen Bill. Planen hans var å manipulere Jessica til å påta seg dette oppdraget. Sånn er det å være en guddommelig profet, du er alltid et par skritt foran jentene. Og minst et par skritt unna solen.

Professoren er spilt av Keone Young, som tilbrakte mesteparten av tiden som Mr. Wu i «Deadwood» med å konstant rope «cocksucker!». Tør vedde på at folk fortsatt roper «cocksucker!» hver gang de ser ham, noe som sikkert er litt pinlig hvis han ute og handler dagligvarer sammen med familien sin.

Hvor var vi? Jo, Jessica har tøset seg opp i et kledelig kort skjørt og matchende silkestrømper. Tror sannelig jeg har en greie for denne typen skolepiker, også. Nice! Så nice at professoren umiddelbart begynner å stotre under forelesningen sin.

I mellomtiden gråter Steve Newlin sine triste blodtårer i vampyrleieren, men så får han besøk av ekskona Sarah (Anna Camp).

En gladjente vi ikke har sett siden sesong tre. Steve gråter røde gledestårer over at hun har kommet for å redde ham.

Men Sarah bare ler hånlig.

«Steve, you embarrassed me. Then you disappeared, along with all our friends, and all our money!». Siden sist har Sarah skrevet en bestselger om forholdet til Steve, og hun har fått seg en ny jobb.

«This place is everything we used to dream about. It’s what the Fellowship of the Sun all has been leading to. God’s master plan to save the human race by eradicating the vampire race. And the best part is: you, Steve, are a vampire!». Steve prøver seg på en slesk «…but not really.», men taper denne bitch-offen i første runde. For dem som ikke husker det: Steve ledet for noen år siden en fanatisk sekt som ventet på «Vampire Armageddon». Men så kom Steve ut av skapet, ble vampyr og gjorde en masse grisete greier sammen med Russell Edgington.

Han var også veldig opptatt av å bolle Jason Stackhouse, som tidligere hadde en affære med Sarah. Kompliserte greier. Steves besettelse av Jason har tilsynelatende gått i manusforfatternes glemmebok, men det skal bli artig å se om Sarah møter Jason igjen. Hun har definitivt ikke gitt slipp på barnetroen, eller på sin fanatiske forakt for vampyrer. Sarahs nye motto: «If you really want to do God’s work, you have to be in politics». Hun er seriens svar på Sarah Palin, eller eventuelt Michele Bachmann. Sarah overlater eksmannen i klørne på Dr. Mengele, som akter å torturere Steve helt til han forteller alt han vet om Eric Northman.

Jessica snurrer professor Takahashi rundt lillefingeren sin, og foreslår at hun kunne trenge litt privatundervisning i kjemi – før hun bortfører ham.

Sookie får besøk av Bill, som trenger hjelp til å redde livene til Eric, Pam, Jessica og gjengen. Sookie er lite interessert i å invitere ham inn på kaffe, men Bill spaserer inn i huset hennes uansett. Så han trenger ikke lenger å bli invitert inn. En av fordelene med å være profet. I motsetning til å for eksempel kunne sole seg. Bill slenger Jason inn i veggen med ren tankekraft, og forlanger å få litt av Sookies blod. Så planen er åpenbart å la professoren lage en syntetisk utgave av fe-blod, som kan gi vampyrene en fightende sjanse til å vinne borgerkrigen mot guvernør Burrell.

Høres ut som en smart plan (la gå at det var en plan salige Russell Edgington kom opp med i forrige sesong), men Sookie er ikke interessert og kaster en tallerken rett i fjeset hans.

Nix, porselen er definitivt ikke hans kryptonitt. Bill faller ikke for det samme trikset to ganger – så da Sookie slenger nok en tallerken mot fjeset hans (akkurat hvorfor hun gidder er et åpent spørsmål), stopper han den i lufta med tankekraft.

Et partytriks som strengt tatt er langt under en guddommelig profets verdighet. Bare spør Muhammed.

Sookie slår bastant fast at hun ikke under noen omstendigheter akter å donere blod til Bill, og som den dramadronningen Bill er slår han fast at «You are dead to me now, Sookie Stackhouse!». Sa ikke Jason omtrent det samme til henne for et par episoder siden? Sookie svarer «I’m good with that». Så jeg ville ikke ha holdt pusten mens jeg ventet på at den romansen tar seg opp igjen med det første.

«The US Vampire Unity Society»-frikerne virker veldig opptatt av å få filmet noen som forvandler seg til en varulv, og oppsøker Alcides ulveflokk med skjult kamera. En bedriten ide, som blir observert av en mystisk ugle. Er det Sam, mon tro? Alcide oppdager det skjulte brillekameraet, og den rasende flokken hans forvandler seg til ulver – som flerrer hele organisasjonen i filler. Die, damn hippie scum!

Alcide gjør et forsøk på å stoppe dette blodige kaoset, og redder Nicole fra å bli jafset opp av den hissige kjæresten Rikki. Ganske riktig, uglen viser seg å være Sam, som sniker seg inn for å redde Emma. Den lille jenta reagerer ikke nevneverdig på at stefaren spurter inn kliss naken, men la oss ikke tenke for mye på det. I neste klipp har Sam bukse på, og da han ser Nicole hinke livredd inn i skogen bestemmer han seg for at «we’re gonna help her!».

Guvernøren ringer opp mobiltelefonen til Eric i et håp om å spore samtalen, og som det dumme nautet hun er tar naturligvis Ginger telefonen. Erics sindige reaksjon er: «That’s all right, Ginger. I understand you’re stupid».

Eric er skråsikker på at telefonen hans ikke kan spores, og forteller guvernøren at datteren hans er i live – men neppe særlig lenge. Guvernøren sverger på at han vil forandre kurs i sin holdning til vampyrene, hvis Eric bare vil spare hans elskede øyensten.

Lyver så det renner, mens han sporer opp hvor de befinner seg. Tara benytter sjansen til å stikke av med Willa, mens Eric hypnotiserer neket Ginger til å snakke så lenge hun kan i telefonen. Så tar de alle beina på nakken og stikker av.

Bestefar Niall har tatt med seg Ben hjem til Sookie: «I’ve made a friend, he’s offered to help me hunt down Warlow». Er bestefar senil? Niall fortsetter: «There are a few things we don’t know about this Warlow». Som det faktum at han sitter ved siden av deg, kanskje?

Ben hjelper Sookie med å feie opp glasskårene etter oppgjøret med Bill, og hun synes det er litt snodig at hun kan føle når Ben smuglytter til tankene hennes. Bestefar føler et nærvær utenfor huset, og zapper ned det han tror er Warlow – men det viser seg å bare være Erics søster Nora (Lucy Griffiths). Jeg begynner å tvile litt på Nialls intuisjon, for å være ærlig. Like etter lar han Nora stikke av, mens Jason kollapser inne i huset. Tilsynelatende livløs.

Bill spaserer hjem (muligens mens han funderer på hvorfor han ikke bare flyr), da han blir stoppet av sheriff Andy. Det er jo tross alt portforbud for vampyrer etter mørkets frembrudd, og alt sånt. Det gir i alle fall Bill sjansen til å få snusen i fe-blodet til Andys døtre – som er en finfin substitutt for Sookie. Så det viser seg at disse jentene har en funksjon i plottet, allikevel. Rent bortsett fra å plage forsvarsløse frosker.

That’s it for denne episoden, som ikke ender med den sedvanlige cliffhangeren. Det føles som om en del av elementene faller på plass nå, og det episoden mangler i snusk og voldsomheter tar den igjen i historieutvikling.

Det virker så til de grader åpenbart at Ben er Warlow at jeg virkelig håper han bare er en finte for manusforfatterne, som forhåpentligvis har noe sløyere på lur. Eller så er han eventuelt en kopi av Ben i «Buffy the Vampire Slayer», og et godt bevis på at manusforfatterne bak «True Blood» har gått opp for ideer.

Blir uansett litt spennende å finne ut, og forhåpentligvis kommer noen av svarene neste uke. Jeg håper i alle fall ikke at de drar mysteriet rundt Warlows identitet ut hele sesongen. Og jeg håper heller ikke at Sam og Alcide kommer til å leke «capture the flag» med lille Emma i hver bidige episode fremover. Vi ses neste uke!

BESTE REPLIKK: Erics monolog om Willa under telefonsamtalen med guvernøren var vittig: «The only reason I haven’t killed her yet is I’m trying to decide on the best way to do this. Do I drink her? No. I think she might enjoy that. See, she’s developing a little thing for me. I have a friend here that thinks I should decapitate her. That’s always fun, but messy. And I’m wearing a three thousand dollar suit. I don’t know, governor. Maybe I should just take her to the internet, and let people decide. But one thing is for certain, though: I am going to kill her. And I’m not gonna put her on the phone to say goodbye to daddy!»

Jeg har også sans for Sookies kommentar: «You’re not God, Bill. You’re just an asshole!».

STERKESTE ØYEBLIKK: Det morsomste var i alle fall Bills fabelaktig mislykkede forsøk på å spasere ut i soloppgangen. Mest på grunn av den pompøse måten han strakk ut armene som en fugl føniks, før han ble antent som et St. Hansbål dynket i bensin.

FERSKE FOLK: Sarah Newlin er tilbake for første gang siden sesong tre, og hun er et fornøyelig rivjern vi gjerne ser mer til. Vampyrleierens sørstatssvar på Dr. Mengele dukker opp et par ganger, og vi blir introdusert til professor Takahashi. «Cocksucker!!».

R.I.P: Alle i feenes prositusjonstelt ble tilsynelatende slaktet av Warlow, inklusive kjenningen Claude. Det gjenstår å se om sheriff Andys «baby mama» Maurella også stemplet ut. De skitne hippiene i «The US Vampire Unity Society» ble revet i filler av varulvene, med unntak av Nicole. Ingen av dem vil bli særlig savnet. Særlig ikke du, Jessie!

SEX: Null snusking denne gangen, selv om Jessica i skoleuniform definitivt er sex på pinne

GØRR: Bare litt diskret blodsprut mens varulvene snackset opp «The US Vampire Unity Society».

DEADPOOL: Jason ligger skikkelig dårlig an, og hvis vi skal dømme ut ifra denne episoden ser det ut til at han står i fare for å bli skrevet ut av hele serien snart. I så tilfelle synd, særlig nå som eksen Sarah Newlin er tilbake, og all ting.

FORHOLDSVIS FUN FACTS: Ukens episode er regissert av Howard Deutch, mannen bak åttitallsfilmer som «Pretty in Pink» og «Some Kind of Wonderful». Han er forresten gift med Lea Thompson, en søtnos jeg hadde en svakhet for i tenårene. Ja, hun fra «Howard the Duck»! Varsko for bestialitet:

KARAKTER: 7 av 10 flygende tallerkener i fjeset på profeten Bill.

  • Denne episoden av «True Blood» kan du se hos Comoyo View, som nå er ute i åpen betaversjon. De to første månedene er gratis, deretter koster abonnementet kr. 99,-

Les også tidligere recaps av «True Blood»:
Episode 01: Kill Bill, varulvtrekant og heady fucking shit
Episode 02:
Menneskene biter tilbake og alle skal brenne!