Marvel-boss Kevin Feige har flere ganger snakket om at han ikke bare planlegger en fjerde «Iron Man»-film, samt noen gjesteopptredener for blikkboksmannen gjennom de neste årene – men at filmserien har potensiale til å vare like lenge som James Bond.

Det betinger også et uunngåelig skuespillerbytte for mannen bak masken, Tony Stark – som til nå har vært glimrende framstilt av Robert Downey jr.

Til tross for at Downey jr. har innkassert rekortstore beløp for sin innsats, har han varslet at han ikke er interessert i «Iron Man 4» etter at han har gjort unna de to planlagte «Avengers»-oppfølgerne.

Det betyr at Marvel må begynne å se seg rundt etter en ny Iron Man rundt 2017, men allerede har enkelte begynt å melde sin interesse. Som for eksempel Mark Wahlberg.

Under pressejobbingen for sin premiereklare film «2 Guns» (der han spiller mot Denzel Washington) røpet Wahlberg at han helt klart kan se seg selv som en fremtidig Stark.

– Jeg tar gjerne over «Iron Man»-filmene etter Robert Downey, men det er nok en gang en sånn greie der jeg aldri er blitt spurt ettersom jeg liker å spille ekte mennesker, sier Wahlberg til Yahoo Movies UK.

Wahlberg er nemlig ikke spesielt kjent for å spille i tegneseriebaserte filmer, selv om han strengt tatt har spilt dataspillfiguren Max Payne.

Men det kunne vært verre. I intervjuet forteller Wahlberg at han en gang kunne endt opp ved Batmans side i rollen som Robin.

– Jeg ble omtalt i forbindelse med Robin-rollen i «Batman Forever». Noen unngikk en kule der!

På spørsmål om hvordan han hadde taklet Robin-rollen, svarer den irskættede tøffingen lakonisk:

– I ain’t wearing no tights man.

En ståldrakt, derimot, har han ikke noe imot. Hva tror du, er han rett mann for rollen?