Etter «Hangover»-suksessen, der gutta på tur tok seg ordentlig ut, var det jentenes tur i «Bridesmaids» – en film som for alvor viste bromance-publikummet at også jentepromp kan være skikkelig morsomt:

Så hvorfor gi seg mens leken er god?

Nå kommer nemlig en helt ny «jentekomedie» bygget på samme lest i «Bachelorette» – som ifølge publikummet som så den på Sundance er hakket mørkere (men like morsom) som nettopp «Bridesmaids».

I redband-traileren som nylig ble sluppet (og som du kan se øverst i saken her) er det tydelig at jentegjengen spilt av Rebel Wilson, Kirsten Dunst, Lizzy Caplan og Isla Fisher kan være ganske så grove i kjeften når mye går galt i anledning førstnevntes bryllup. En langt mildere «greenband»-trailer kom tidligere i sommer, men med filmer som dette holder vi oss helst til det groveste.

Historien kan synes å dreie seg rundt brudekjolen, som på et eller annet vis blir tilsmurt med både blod og sæd. Tipper vi får en ganske grei gjennomgang av hvordan akkurat det gikk til i løpet av filmens gang.

Bak kameraet står regissørdebutanten Leslye Headland, som tidligere har bemerket seg med manuset til serien «Terriers». Produsenter er de litt mer kjente komikerne Will Ferrell og Adam McKay, som sikkert har hatt litt å bidra med gjennom prosessen.

«Bachelorette» kommer på norsk kino (under navnet «Utdriknings-slaget»!) 28. september.