Charlie Kaufmans («Eternal Sunshine of the Spotless Mind», «Being John Malkovich» og «Adaptation») nye film «Anomalisa» er snart klar for det store lerretet (kino). Etter å ha slitt med å skaffe finansiell støtte til prosjektene sine etter den økonomiske floppen som var mesterverket «Synecdoche, New York», måtte Kaufman søke støtte til sin nye film gjennom crowdfundingsiden Kickstarter.

la-2437344-et-0904-charlie-kaufman-telluride-02-r-20150903

«Anomalisa» er i kjent Kaufman-stil et eksistensielt drama. Denne gangen følger vi Matt Stone, en deprimert forfatter av bøker om kundeservice, som en dag møter en person som forandrer livet hans. Kaufman har sammen med Duke Johnson («Community» og «Moral Orel») også regissert filmen, som er Kaufmans første animerte.

Untitled

Etter at Paramount kjøpte distribusjonrettighetene, er nå filmen klar for amerikanske kinoer 30. desember. Flere anmeldere har allerede sett filmen, og de liker den. Faktisk har filmen akkurat nå 100% approval rating på filmsiden Rotten Tomatoes, med en snittkarakter på 9.5 av 10 etter 32 anmeldelser. Paramount slapp også nylig filmens første trailer: