TV-kanalen El Rey har jobbet en stund med å omstarte vampyrfilmserien «From Dusk Till Dawn» i form av en TV-serie, produsert av regissør Robert Rodriguez selv.

Handlingen later til å følge den generelle ruta til den først filmen – Gecko-brødrene er etterlyste bankranere som tar en tidligere prest og familien hans som gisler og ender opp i en kjempekamp med vampyrene på tidenes beste/verste strippeklubb.

– Om filmen er novella, er serien romanen, sier Rodriguez selv i en pressemelding fra kanalen.

Mer plass betyr flere rollefigurer. Den mest fremtredende her er Freddie Gonzalez, en Texas Ranger som jakter på brødrene.

Nå har den første traileren dukket opp (kan sees øverst i saken), men til tross for at det er Rodriguez selv som har regissert de to første episodene av TV-serien må det innrømmes at det er vanskelig å bli så veldig gira.

Hvorfor? Kanskje det bare er en generell vampyrmetthet (var ikke to oppfølgere nok?), kanskje det er den billige looken (selv om Robert Rodriguez strengt tatt har lov til sånt ) eller kanskje det er irritasjon over å se to andre skuespillere (Zane Holtz og D.J. Cotrona) ta over de smått ikoniske hovedrollene:

Dette er forøvrig ikke den eneste filmen som er i ferd med å bli TV-serie. I forrige uke dukket de første bildene av «Fargo» opp – en serie vi muligens er bittelitt mer tente på.