Det er ikke ofte man ser hovedpersonene i en film dø allerede i filmtraileren, men det er i aller høyeste grad tilfelle i den nyeste promosnutten for «Edge of Tomorrow».

I sci-fi/actionfilmen spiller Tom Cruise en soldat som kjemper mot romvesener. Traileren viser en moderne Normandie-aktig invasjon som ikke går helt etter planen.

– Jeg dør fem minutter etter at jeg lander på den stranda, sammen med alle de andre soldatene, forteller Cruises rollefigur.

Og så dør han veldig, veldig mange ganger (slik han forsåvidt også gjorde i første trailer).

Dette er nemlig den typen film hvor man får leve den samme dagen om og om igjen, noe som kommer godt med idet Cruise forsøker å lære av feilene sine og trene seg opp fra fra sluskerekrutt til supersoldat.

Filmen, som har Emily Blunt i den kvinnelige hovedrollen, ser faktisk ut til å kunne bli en av de bedre Cruise-titlene som har kommet de siste årene. Som Ethan Anderson i Firstshowingsom postet traileren i går, skriver:

– Kanskje det bare er meg, men jeg synes denne filmen ser jævlig kul ut. Dette har en «Gears of War»-vibb, og jeg sliter med å motstå så godt som enhver film med en «Groundhog Day»-vri.

Opprinnelig er prosjektet basert på den japanske romanen «All You Need Is Kill», skrevet avHiroshi Sakurazaka. Regissør er Doug Liman, som tidligere har stått bak titler som«Swingers»«Mr. & Mrs. Smith» og «The Bourne Identity», og premieren er lagt til slutten av mai.