Carrie er tilbake, og denne gangen i Pakistan. Den fjerde sesongen av «Homeland» nærmer seg, og i den nyeste traileren ser det ikke ut til å bli mindre heseblesende enn sist.

I denne sesongen er Carrie (Claire Danes) satt ut i felt igjen – til tross for alt hun har funnet på de siste årene. Selv om den pakistanske etteretningen ber henne om å «være på sin beste oppførsel», så aner vi vel at dette kan gå hardt for seg.

– Målet er å finne en hun vil rekruttere, og å oppnå hans tillit, sier produsent Meredith Steihm til Deadline, og hevder at Carries bipolare lidelse har stabilisert seg denne sesongen.

Denne «en» blir spilt av Suraj Sharma, best kjent fra hovedrollen i fjorårets «Life of Pi».

I traileren får vi også et lite glimt av Saul (Mandy Patinkin), som denne sesongen går inn i privat forsvarsektor – et omdiskutert tema, som vi har på følelsen av at neppe kommer til å bli behandlet med silkehansker.

Serieskaperne har også brukt tid på å forsvare sesong 3, den første som ikke fikk en Emmy-nominasjon.

– Jeg skjønner ikke hvordan du kan se på slutten av sesongen, spesielt de to siste episodene, og ikke se at de er de beste vi noensinne har gjort, sa showrunner Alex Gansa på en pressekonferanse i helgen.

Om du er blant de som har mistet litt smaken på «Homeland», så kan kanskje et glimt av «Tyrant» – omtalt som «Gudfaren» i Midt-Østen – eller BBCs nylige «The Honourable Woman» – med en spennende Maggie Gyllenhaal som businessagent i samme område – være interessant.

Fjerde sesong av «Homeland» får amerikansk premiere den 5. oktober, i Norge går serien på TV2 og TV2 Sumo.

Claire Danes som Carrie Mathison i fjerde sesong av «Homeland».
Claire Danes som Carrie Mathison i fjerde sesong av «Homeland».