Storserien «Game of Thrones» har vært en finfin melkeku for HBO de siste månedene.

Men etter at sesongens siste episode ble sendt på amerikansk tv i går kveld, kan man forstå at HBO valgte å vise en hel bråte med trailere for kommende serier og filmer, bare for å sørge for at seerne ikke glemte at kanalen også har annet snadder i påsan.

Traileren som kanskje hadde mest å vise fram, var den for sesong to av «Newsroom», der vi åpenbart skal få følge «den store historien» og hva som skjer når Will McAvoy (Jeff Daniels) mister kontrollen over mastodonten:

Teaseren for fjerde sesong av «Boardwalk Empire» gjør at vi glir rett inn i den tidsriktige «The Great Gatsby»-modusen, bare ispedd bittelitt kraftigere virkemidler.

Og heisann, der var også et nytt glimt av Jeffrey «Felix Leiter» Wright som filantropen og Harlem-bossen Valentin Narcisse. Jeg vet at medredaktør Joakim gleder seg til å se mer av ham.

Mye alvor i de to første seriene der, langt mindre i «Eastbound and Down», som spiller lett på «Game of Thrones»-avslutningen med et altfor kort glimt av «den sanne kongen» Kenny Powers (Danny McBride).

En helt ny HBO-serie kommer fra britiske Steve Merchant, som blant annet har skapt «The Office» og «The Extras» sammen med Ricky Gervais.

I «Hello Ladies» skal vi følge Merchant som desperat sjekker i Los Angeles, og basert på disse 20 sekundene har han ikke lest «The Game» (eventuelt lest den litt for mye).

Sist, men definitivt ikke minst: HBO lager også (veldig gode) filmer, og en av dem vi gleder oss mest til (nå som vi har sett «Behind the Candelabra») er Larry David-drevne «Clear History», der vi allerede vet at «Curb Your Enthusiasm»-stjernen og «Seinfeld»-skaperen knapt er til å kjenne igjen.

Nå er det andre klippet her, og denne gang er det ganske mye lettere å kjenne igjen David når han går i strupen på Jon «Don Draper» Hamm i styrerommet (rett før han sier fra seg sine aksjer og dermed går glipp av milliarder):