Du elsker Star Wars. Du simpelthen får ikke nok av de greiene der. Gønnere, eksplosjoner og sverd av laser. Oh yeah, baby! Hell yeah! Du er ikke som de andre, de som godtar den nyere trilogien. Se, du klarer ikke si det engang. Ordene vil ikke forme seg skikkelig i munnen din. Æsj, George Lucas! Hva har du gjort med filmene jeg elsker så dypt? Dette er ting du sier til deg selv akkurat nå.

For overalt finnes posører, falske onde trollmenn, taskenspillere og rottekonger. Og de vil intet mer enn å forkynne for den ubesudlede menighet hvor mye de elsker de nye  Star Wars-filmene. Du blir kvalm, og det er greit. Men du vet at du har en jobb å gjøre. Du må vise dem alle sammen at du elsker Star Wars utrolig høyt. Her er fem steg du kan ta for å oppnå dine mål.

5. Du syns Hayden Christensen er en skikkelig dårlig skuespiller, sånn seriøst!

hayden-christensen

Den unge mann Christensen var et relativt ukjent fjes da han dukket opp i Star Wars Episode II: The Clone Wars, som er en film du definitivt ikke liker. Og hva har skjedd med den unge håpefulle siden da? Ingenting. Han har forsvunnet totalt ut av rampelyset. Måten han leser opp de stive replikkene han har blitt gitt av en totalt erfaren regissør som definitivt ikke fikk for mye fritt spillerom og var omringet av ja-menn på grunn av den originale trilogiens massive suksess. Det har faktisk ingenting med det å gjøre. Det hele kan faktisk oppsummeres i måten Hayden Christensen snakker om sand i det klippet fra filmen. Det finnes på Youtube. Det har mange views. Du visste det hele tiden, du, din fantastiske hingst, at Hayden Christensen var en bedriten skuespiller. Og vi elsker deg for det.

4. Du syns Ewan McGregor er ganske flink da! 😛

ewan_mcgregor_67890

Hallo, seriøst, han gjør det beste han kan med dette manuset, da 😛 Sykt ass! Tenk at en erfaren og anerkjent skuespiller klarer å transformere et livløst manus mye bedre enn en helt fersk skuespiller. Det er rart for deg. Men Ewan (du kaller ham Ewan. Det føles bra. Riktig.) transformerer Obi-Wan Kenobi. Alec Guinness ville vært stolt og glad selv om han nå er død. Måten Ewan spiller den rollen er med et glimt i øyet. Du liker det. Det er som han blunker til deg, tar deg i hånda og loser deg gjennom katastrofeområdet som er Hayden Christensens rolletolkning. For en snørrvalp. Han må hate Star Wars. Du elsker Star Wars. Du gjør dette for Star Wars. Det er derfor du klager.

3. Du har klokkertro på de nye filmene!

jjabrams

J.J. Abrams? Flink. Dette er din mening. Du har sett hans Star Trek-filmer. Hallo, de var faktisk overraskende bra. Og traileren er jo kjempebra! Det er hundrevis av ting som skjer i den, masse sverd og planeter. Det er til og med en subtil referanse til hvor grusom den nye trilogien er, når hovedpersonen (en jente, men kan likne litt på Luke hvis du stikker noe i øynene) løper fra en eksplosjon. De gamle filmene er den eksplosjonen. Og du er hovedpersonen som løper videre, langt vekk fra dem. Traileren får deg til å føle ting du ikke har følt siden hendelsen i fjor. Dette er bra. Du ble fortalt at det er viktig å komme seg videre, å bli engasjert i noe igjen. Vi er her for deg vet du.

2. Du var fan av Boba Fett før han ble portrettert som en sutrekopp!

Boba-Fett-Movie

Ingen så det komme. Det skjedde så fort. Det tar lang tid før sjåføren vil slippe ut igjen, tro oss. Boba Fett er en herlig karakter! En taus dusørjeger på jakt etter Han Solo, koste hva det koste vil. Du digger det! Han har en relativt minimal rolle i ”The Empire Strikes Back” (1980. Du kan årstallet) og ”Return of the Jedi” (1983) hvor han møter sin awesome død (SPOILERS! Haha. Vi savner faren din vi også.) i Sarlacc-gropa til Jabba The Hutt. Men i de nye filmene? Yuck! Hvorfor blir han portrettert som en drittunge, når du vet så godt at han er filmverdens bacon!

1. Du syns Jar Jar Binks er en heslig gjøgler og du er glad han er bekreftet død i de nye filmene!

jarjar

Vi tenker det alle sammen, ikke sant? Jar Jar er det verste som har skjedd med livet ditt siden den fulle sjåføren traff faren din den grusomme dagen i september. Med sin klønete, over-the-top-fremtoning er Jar Jar Stinks (du fant på den selv. Det kjennes bra å le igjen) noe av det aller dummeste George Lucas kunne valgt å ta med i den nyere trilogien. Det er godt å vite at han er bekreftet død i de nye filmene. J.J sa han er bekreftet død. Det blir godt å se liket hans, da føles det liksom som et slags punktum. Det er ganske vondt, men på en måte tror jeg du har godt av det. Det blir godt å endelig få fred, å endelig legge alt sammen bak oss, og bare leve igjen.