Tommy og hans halvimaginære venn Tiger’n er en populær duo blant barn og barnlige sjeler som har lest Bill Wattersons striper.

Men nå er Tommy blitt voksen, og når man vokser opp har man en tendens til å miste fantasien og evnen til å forstå gleden ved ting man som barn mente var helt fantastiske.

Men… Hva om Tommy som voksen fremdeles er fanget i en fantasiverden sammen med Tiger’n?

Dette er premisset for den fanskapte traileren til den ikke-eksisterende «Calvin & Hobbes: The Movie», som naturligvis er Tommy og Tiger’ns engelske tittel. Videoen ble laget for nesten to måneder siden, men vi mener likevel at den er såpass kul at den rettferdiggjør litt treghet på tigerlabben.

I og med at traileren er laget av fansen er det ikke fremragende effekter som er innsalget her, men derimot ideen om en mer dyster inngang på karakterene, der Tiger’n ender med å forsvinne i den voksne Tommys fantasi.

Stemningen minner litt om «Donny Darko», der en trøblete Tommy har vanskeligheter med å håndtere virkelighetens hardhet som voksen (og hvorfor man aldri skal glemme gledene ved en levende fantasi).

Er du ekstra interessert kan man hoppe bak scenene og se hvordan trailerens scener ble til. Det er langt fra den dystre opplevelsen som selve traileren er, men derimot ganske underholdende.

For eksempel når fyren som spiller Tiger’n går inn på en lekeplass og blir overfalt av barn og foreldre som er overbevist om at han er kledd ut som Tigergutt fra Ole Brumm.

Også er det selvfølgelig også en «før og etter»-video, der man kan se opptakene før og etter at effektene er lagt på.

Gritty Reboots står bak «Calvin & Hobbes: The Movie», og de har laget endel annet kult som du kan sjekke ut på YouTube.