Nok en gang har de mystiske algoritmene som styrer alle forretningsavgjørelsene til Netflix talt, og denne gangen var resultatet tydeligvis følgende:

– Hepp! Folk vil ha mer «Trailer Park Boys»!

Ifølge The Hollywood Reporter skal den kanadiske komiserien gjenopplives med to nye sesongerNetflix, og de ti første episodene dukker opp senere i år.

Litt sånn som streamingtjenesten allerede har gjort med «Arrested Development», altså.

I tillegg er tre spesialepisoder planlagt, sammen med to filmer som vil streame etter at er vist på kino.

For de uinnvidde er «Trailer Park Boys» en særdeles festlig mockumentary-serie som følger tre småkriminelle utskudd ved navn Ricky, Julian og Bubbles gjennom en rekke merkelige eventyr i trailerparken hvor de bor.

Serien er forøvrig eid av de tre hovedrolleinnehaverne Robb Wells, John Paul Tremblay og Mike Smith, som kjøpte rettighetene i fjor og startet nettstedet Swearnet.

Selve serien har hatt pause siden slutten av sjuende sesong for sju år siden, men via filmer, en teaterforestilling og diverse gjesteopptredener.

Samtidig melder Netflix i en pressemelding i dag at de også inngått et distribusjonssamarbeid med regissør Robert Rodriguez’ fjernsynsnettverk El Rey om en ny TV-serie basert på Rodriguez-filmen «From Dusk Till Dawn».

Rodriguez er særdeles dreven på å skape mye film for lite penger, han solgte tross alt kroppen til vitenskapen for å finansiere debuten. Likevel,  da den første traileren for tv-serien dukka opp tidligere i år var det vanskelig å ikke føle at det hele så litt billig ut.

Den andre traileren ga et litt bedre inntrykk, men det ser fortsatt ikke ut til at den nye utgaven av Gecko-brødrene ikke vil nå sjarmparet Clooney/Tarantino til sålene engang.

Fortellingen i serien følger samme kurve som filmen, men strekkes ut over ti episoder.

I USA har episodene premiere på El Rey hver tirsdag, før episoder blir tilgjengelige på Netflix i Europa og Canada innen 24 timer etter det.