HBO trenger en komisuksess. Jo, «Eastbound and Down» er strålende, «Curb Your Enthusiasm» kommer vel med noe nytt en gang, men bortsett fra det er det ganske tynt (er ingen stor fan av «Veep», dessverre).

I løpet av året vil kanalen trolig teste et par nye komiserier, men HBO håper også at en ny serie fra Mike Judge vil trekke et latterhungrig publikum.

HBO har bestilt en pilot fra Judge, skaperen av «Beavis & Butthead» og «Office Space», lagt til gulldagene i Silicone Valley – der nerdene som får oppleve suksess samtidig har dårligst evne til å takle medgang.

Nå har komiserien ifølge Deadline castet sine to hovedrolleinnehavere: TJ Miller (bildet over) og Thomas Middleditch.

Ikke veldig kjente navn for de fleste kanskje, men TJ Miller er en standupkomiker med høy stjerne i miljøet (som til stadighet dukker opp i diverse komipodcaster, for de av oss som er opptatt av sånt), og har også balansert dette med en rimelig suksessrik skuespillerkarriere. For eksempel var han jo med i nevnte «Office Space» i 2009.

Thomas Middleditch skulle egentlig vært med i «The Office»-spinoffserien «The Farm», og er ellers et ansikt endel kjenner igjen fra feinschmeckerserien «The League» (der han spiller mot T.J. Miller, forresten) og Comoyo-aktuelle «The Campaign» (som du kan leie her).