Tina Fey har hatt en liten svingom innom Hollywood etter at «30 Rock» ble lagt ned – med roller i den bare delvis vellykkede komedien «Admission» og den kommende «Muppets»-oppfølgeren – men er nå klar til å returnere til tv-formatet.

Denne uka har det dukket opp nyheter om to potensielle nye serier fra Fey.

The Hollywood Reporter rapporterer at de store kanalene nå ligger i budkrig om en foreløpig ikke-navngitt serie, lagt til en tidligere jenteskole som nylig åpnet dørene for gutter for aller første gang.

Kanskje snakker vi her om en serie med et tematisk slektskap til «Mean Girls», som Fey skrev manuset til?

Fey planlegger å skrive og produsere serien sammen med «30 Rock»-partner Matt Hubbard, men har ingen planer om å spille noen av hovedrollene selv, ifølge The Hollywood Reporter.

Den andre serien (også den uten tittel) virker minst like spennende – den er allerede plukket opp av NBC og er skrevet av Colleen McGuinness, som også har bakgrunn fra «30 Rock».

Også dette er – i likhet med «30 Rock», «Parks & Rec» og «The Office» – en komedie satt til en arbeidsplass (på Fire Island), og sammenliknes allerede med «Cheers».

Fey produserer serien, men om hun også skal spille i den er foreløpig uklart.

McGuinnes står for øvrig ansvarlig for flere av de beste «30 Rock»-episodene, blant annet «My Whole Life is Thunder» der Jack leverer tidenes minneord i sin mors begravelse.

Den har dessverre NBC blokkert for norske nettbrukere (idioter), så da får du klare deg med en random GIF i stedet.