«Breaking Bad» og «The Walking Dead» vises på samme tv-kanal i USA, kabelnettverket AMC, men henger historiene i de to seriene egentlig sammen også?

Leter man hardt nok finner man alltid beviser, og er det noe den mest innbitte fansen av de to seriene er kjent for er det å lete. Hardt.

Hitfix har samlet de fremste eksemplene på fanteoriene om forbindelsene mellom «The Walking Dead» og «Breaking Bad».

I episode to fra sesong to av TWD, kalt «Bloodletting» får vi for eksempel høre at Daryls bror var en doplanger før zombiene kom. Da han tar fram «medisinene» i et forsøk på å redusere T-Dogs feber, får vi tydelig se et glimt av Walter Whites signaturblå metamfetamin:

bluesky

Litt tynt? Det blir bedre.

I andre episode av første sesong stjeler karakteren Glenn en Dodge Challenger, som «Breaking Bad»-fansen bør kjenne igjen:

car

Dette er nemlig samme bil som Walter White kjøper til sønnen sin (og som han riktignok setter fyr på seinere, men pytt).

Kanskje Glenn klarte å slukke flammene, fikset den opp og tok den videre? Glenn blir jo til og med nevnt ved navn i «Breaking Bad»:

Og nå har enda et eksempel på en bro mellom «The Walking Dead» og «Breaking Bad» dukket opp. I episode 12 i den nåværende sesongen av TWD snakker Daryl om Merles dopdealer.

Som jo er KLIN nødt til å være Jesse Pinkman:

jankywhiteguy

Teoriene om forbindelsene mellom seriene stanser imidlertid ikke der. Er for eksempel Merle med i den nynazistgjengen som Walter flere ganger benyttet seg av?

Var det blue sky-dopet til Walter som forårsaket zombieepidemien?

Og: Når kan vi forvente å se alle de døde karakterene fra «Breaking Bad» dukke opp som zombier i «The Walking Dead»?

Ganske snart. vil vi tro og håpe. Bortsett fra – mild spoileralarm – alle som ble skutt i hodet da, selvfølgelig. Duh.

wVMrZ