Judd Apatows neste komedie (hans femte som regissør etter blant andre «Knocked Up» og «The 40 Year Old Virgin») begynner for alvor å ta form. Som vi har skrevet tidligere er filmen, titulert «Trainwreck», skrevet i samarbeid med den fryktelig lovende komikeren Amy Schumer.

Schumer skal selv spille hovedrollen i komedien, mens de øvrige skuespillerne inkluderer kjente komitryner som Brie Larson og Bill Hader.

Ærlig talt hadde jeg forventet at de øvrige rollene kom til å bli fylt av Apatow-kjentfolk som Seth Rogen, Jason Segel og James Franco – men denne gangen ser han ut til å ta en helt annen retning.

Variety rapporterer nemlig at Universal Pictures er i forhandlinger med flere skuespillere om roller – og blant dem er faktisk Tilda Swinton.

Samt WWE-stjernen John Cena!

Og det blir rarere: Nestemann på Apatows ønskeliste er nemlig Barkhad Abdi, fortjent Oscar-nominert for sin rolle i «Captain Phillips» (en rolle han på langt nær ble rik av).

Dessuten: Mike Birbiglia («Sleepwalk With Me»), Jon Glaser (han junkienaboen i «Girls»), Vanessa Bayer fra «Saturday Night Live» og Ezra Miller (som jo har jobbet med Tilda Swinton tidligere i «Vi må snakke om Kevin»).

Hva slags type film er det som krever en såpass… variert cast?

Vi aner ikke, detaljer om hva «Trainweck» handler om er foreløpig holdt strengt hemmelig, men vi får sikkert vite mer i god tid før den planlagte premieren i juli 2015.

Amy Schumers serie på Comedy Central (sesong to starter til sommeren) tyder i hvert fall på en type sex- og kroppsvæskeorientert humor som Apatow selv bør være rimelig godt kjent med.