Marvel jobber hardt med å kverne ut stadig mer populære superheltfilmer, og er godt i gang med «fase to» av sitt filmunivers.

Den første fasen, «Avengers Assembled», bygget opp mot «The Avengers» med filmer om de involverte superheltene: «Iron Man», «The Incredible Hulk», «Iron Man 2», «Thor» og «Captain America: The First Avengers».

Fase to har ikke samme tematiske oppbygning som første fase når den sparker igang med «Iron Man 3» i mai i år.

Men det betyr ikke at fase to ikke er spennende (eller har en rød tråd, som Marvels filmunivers alltid har). Som seriehuset selv sier i den ferske teasertraileren øverst: Du har ikke sett noe som helst ennå – før de viser de første klippene og bildene fra noen av filmene i fase to (og tre?).

Først ut er «Thor: The Dark World», som kommer i november i år. Deretter følger «Captain America: The Winter Soldier» i april neste år.

Mer spennende er kanskje filmen som følger etter det, «Guardians of the Galaxy». I klippet får vi endelig se nye konseptbilder fra filmen, som regisseres av uredde James Gunn.

Mange gleder seg nok også til «The Avengers 2», som Joss Whedon skal ha ferdigstilt til mai 2015.

Litt senere samme år, i november, sparkes tredje fase igang med en av filmene de mest innbitte Marvel-fansenene ser aller mest fram til: «Ant-Man» – eller insinuerer videoen at den skal avslutte andre fase?

Det første konseptklippet fra filmen dukket opp for noen uker siden (før det raskt ble fjernet) – men nå kan vi altså offisielt få se at det mye kraft i den lille mannen.