Kan vel ikke sies mer dekkende og bedre enn det Audun Vinger nettopp gjorde på Facebook, der vi plukket opp denne nyheten:

Minsanten!

De britiske komikerne Rob Brydon og Steve Coogan skal altså nok en gang legge ut på en kulinarisk rundreise, denne gangen til støvellandet og den velprøvde kulinariske rikdommen det har å by på.

Nyheten, som altså kommer via Audun via Radio Times via Twitter-kontoen til Brydon selv, er svært kjærkommen for alle som har sett den originale serien «The Trip» (til nøds den kondenserte filmversjonen) der Brydon og Coogan smaker og prater seg gjennom det nordlige England.

Det fortonet seg blant annet som dette:

I filmmagasinet Empires podcast bekrefter Steve Coogan prosjektet, og forteller litt mer om hva vi kan forvente fra oppfølgeren:

– Vi skal til Italia. Jeg dro dit for tre uker siden for å snakke med Rob og (regissør) Michael (Winterbottom) for å spise middag og snakke om hva vi skulle finne på. Hvilke andre figurer som skal være med. Det er vel endel research som gjenstår, tipper jeg, jeg får vel lese meg opp litt.

Videre forteller han at radarparet skal tråkke opp fotsporene til romantikerne Shelley, Byron og Keats:

– Jeg vet ikke nok om det, men jeg kan banne på at Rob kommer til å gjøre seg til en slags autoritet på området. Det blir en fin motivasjon for meg til å lese meg opp, så jeg kan komme med noen drypp av ny informasjon når vi sitter der og improviserer. Av og til, når man konkurrerer med hverandre i improvisasjon, må man bruke skitne triks.

Vakkert blir det helt sikkert uansett.