Det er fremdeles en liten stund til 2. oktober og premieren på  «The Martian», men i verdensrommet er filmen allerede vist.

Den amerikanske astronauten Sott Kelly tweetet her om dagen at han, sammen med de andre astronautene om bord på den internasjonale romstasjonen, så «The Martian» i verdensrommet!

Scott og co (jeg kaller han bare Scott, jeg!) har tidligere også ifølge USAToday sett en annen film i verdensrommet, og det var selfølgelig «Gravity».

Det er noe fint med å få folk til å se en film som viser det absolutt verste som kan skje på jobben deres, som for eksempel da «Bølgen» ble vist for strandaordføraren og han som har ansvaret for overvakinga av Åkneset.

Heldigvis har det blitt vist andre filmer i verdensrommet også. Den handlet selvfølgelig også om verdensrommet, nemlig «Star Trek».

Også i «The Martian» har astronautene med seg underholdning i verdensrommet. Mark Whatney må for eksempel motvillig nøye seg med de andre astronautenes kulturvalg som tv-serien «Three´s Company» og en stor samling disco og The Beatles. Hvorfor kunne ikke Watney bare hørt og sett på kulturen han tok med selv? Fordi forfatter Andy Weir rett og slett glemte at Watney selv kunne ta med seg noe.

Hvilken film ville du sett i verdensrommet? Hvilken film ville du IKKE sett? Skriv i kommentarfeltet under! Om du vil da.