Regissør Todd Phillips er vel i en posisjon nå der han kan få gjøre som han vil, så lenge han går med på å lage «The Hangover 3» (i hvert fall om alt vi lærte om Hollywood via «Entourage» stemmer).

De to første «Hangover»-filmene var jo pengemaskiner, og den tredje filmen skal etter planen ut til neste år. Den blir sikkert lett å spille inn, de flytter vel bare historien til Australia eller noe.

I mellomtiden tar Phillips en liten avstikker og lager filmen «Mule», basert på en bok av Tony D’Souza, om et par som bestemmer seg for å smugle en last med mariuhana når hun blir gravid og det er umulig å få seg ærlig jobb på annet vis. Dette er vel en slags roadtrip-actionkomedie, og boka som kom i 2011 fikk svært god mottakelse av amerikanske litteraturanmeldere.

Her er en trailer for boka, forresten:

En bonus er at de nesten-geniale brødrene Mark og Jay Duplass, som visstnok har laget en av årets mest undervurderte komedie i «Jeff, Who Lives at Home» og «Cyrus» med Jonah Hill og John C. Reilly (som jeg fremdeles ikke har bestemt meg for om jeg liker), skal skrive manus til filmen.

For øvrig skal Todd Phillips også produsere den amerikanske remaken av «Klovn»-filmen, som vi skriver om her.

Relevante leietips: Danske «Klovn», «The Hangover 2»