Okei, Ned Benson. Du er en regidebutant som har fått Jessica Chastain og James McAvoy i hovedrollene til filmen din, sammen med blant andre selveste Bill Hader i en av birollene, selv om Hader beviselig er i ferd med å bli en ekte leading man sjøl.

Du har til og med en Beatles-ish tittel!

Gratulerer så mye, Ned Benson! Kinopremieren til «The Disappearance of Eleanor Rigby» blir nok en topp start på en lang og fruktbar regikarriere.

Ny trailer har du til og med!

Men hva er det du sier, Ned Benson? Du vil ikke bare ha én premiere, men tre? Er ikke det å stappe litt vel mye kjøtt inn i ett enkelt pølseskinn?

Nei, ærlig talt, Ned Benson. På oss virker det litt storkrevende. La nå ikke Hollywood-succéss gå dem til hodet, unge mann.

Å, du har en kunstnerisk årsak, sier du?

Du har laga tre versjoner av historien om Conor og Eleanor som finner hverandre, men som deretter får trøbbel i ekteskapet sitt, sier du?

Så interessant, Ned Benson! Sitt ned! Fortell oss mer!

Jaha? Mhm. Å ja!

I én film skal vi altså få se fortellingen fra perspektivet til Conor, i den andre skal vi se den fra perspektivet til Eleanor, og så finnes det en kombi-versjon (som ble vist under årets Cannes-festival) fordi folkene som har finansiert filmen din var redd enkelte ville synes det var en litt for stor tidsinvestering?

Men daaaa så! Vi kan nå annonsere at vi herved gleder oss til å se hvilke frukter filmeksperimentet ditt har båret.

I mellomtida:

The Beatles.