Mens vi teller ned dagene til Star Wars-spinoff-filmen «Rogue One» (68) og regissør Rian Johnson ferdigstiller neste års oppfølger the «The Force Awakens», jobber Lucasfilm med å finne skuespillerne til neste spinoff-film.

Den der Alden Ehrenreich skal spille en ung Han Solo.

Ehrenreich skal åpenbart ha en kvinnelig hovedrolle å bryne seg på, og nei, det er selvsagt ikke prinsesse Leia (de to møtes som kjent for første gang under anstrengte omstendigheter ombord på Dødsstjerna i «A New Hope» fra 1977).

Ifølge Variety er jakten på den rette skuespilleren nå snevret inn til tre: Tessa Thompson fra «Selma» og «Creed», forholdsvis ukjente Naomi Scott, som har en hovedrolle i den kommende «Power Rangers»-filmen, og Zoe Kravitz, dattera til musiker Lenny Kravitz og «Cosby show»-stjerna Lisa Bonet, og mest kjent fra «Divergent»-filmene.

(I bildet øverst er Thompson til venstre, Scott i midten og Kravitz til høyre).

De tre skal ha vært inne til prøvefilming i London denne uka, og en av dem kan vente seg en hyggelig nyhet i løpet av et par ukers tid, ifølge filmbransjebladet.

En annen rolle vi venter spent på hvem som får, en naturligvis den som Lando CalrissianSolos gamle venn og terningspillmotstander, tidligere eier av Millennium Falcon og blivende guvernør i Skyenes by.

Her skal Donald Glover fra FX-serien «Atlanta»…

Lando?
Lando?

O’Shea Jackson, som spilte sin far Ice Cube i «Straight Outta Compton»…

lando2
Lando?

og Yahya Abdul-Mateen II, som du kan se i Netflix-serien «The Get Down», være aktuelle.

Lando?
Lando?

Ellers voktes detaljer om filmen som statshemmeligheter, men det er kjent at den får premiere i mai 2018 og – hvis den slår an – kan bli starten på en lengre serie med filmer om bakgrunnen til Harrison Fords ikoniske rollefigur.