Vi har flere ganger uttrykt vår lille man crushJoel Kinnaman her på bloggen. «Snabba Cash 2», som gjør det stort i Sverige om dagen og som har Kinnaman i hovedrollen, er for eksempel mørk, skandinavisk krim på sitt beste, mens Kinnamans rollekarakter var et av de store lyspunktene ved nylig kansellerte «The Killing».

Og som kjent skal han snart i gang med innspillingen av «Robocock» «Robocop».

Nå kan også den svenske 32-åringen legge til enda et spennende prosjekt på sin framtidige CV: Det kommende romantiske dramaet «Knight of Cups», signert mesterregissør Terrence Malick («Badlands», «Days of Heaven», «Tree of Life»). Filmen er under innspilling nå, og har en helt vanvittig cast.

Som vanlig med Malicks prosjekter er detaljer om selve handlingen få, men Kinnaman sier til Svd.se at han skal spille en rik playboy og at Christian Bale spiller deprimert forfatter.

Antonio Banderas, Natalie Portman, Cate Blanchett, Isabel Lucas, Wes Bentley, Imogen Poots, Freida Pinto, Teresa Palmer og Ryan O’Neal har også roller i filmen, i likhet med den berømte Elvis-imitatoren Paul Casey.

«Knight of Cups» er under innspilling nå.

«Snabba Cash 2» kommer til Norge 5. oktober, forresten: